Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 8g 47m 40s Opublikowano 10 Lutego 2017 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dwudziestą dziewiątą nominowaną osobą do P&O jest: @Sp3cTeR Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Masz chomika? [O] Tak - odpowiedź w temacie @Sp3cTeR Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do czwartku [16.02] na zadawanie pytań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 [P] Jakie masz hobby? [P] Jakie masz marzenia? [P] Masz jakiegoś zwierzaka? [P] Ile cm w bicku? [P] Jesteś singlem? [P] Jakie jest twoje zdanie o mnie? (krytyka mile widziana) [P] Jesteś abstynentem? [P] Masz rodzeństwo? [P] Masz samochód? jak tak to jaki [P] Jaki film polecasz? [P] Oglądasz jakieś seriale? [P] Jesteś rudy? [P] Grasz w jakieś inne gry, poza cs 1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 13 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 [P] Zaprosiles do nas swojego syna? [P] Najbardziej przyjazne osoby na sieci dla Ciebe to... [P] Film godny polecenia Twoim zdaniem? [P] Miłe wspomnienia z dziecinsta. Opowiedz nam je. [P] Gumy mietowe czy owocowe? [P] Ulubione danie? [P] Co należy zmienić na forum? [P] Lubisz zimę? [P] Co jeszcze chcesz u nas osiągnąć? [P] Wymień swoje marzenia z dzieciństwa. [P] Piosenka na dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oreo Postów: 75 Reputacja: 134 Grupa: Użytkownik Czas: 1m 54s Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 [P] Ile masz lat ? [P] Cs go czy cs 1.6? [P] Masz cs go ? Jak tam to jaką masz rangę ? [P] Lubisz Maliny ?XD [P] Jak trafiłeś do nas ? [P] Jaki jest twój ulubiony mod serwera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 8g 47m 40s Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 [P] Ulubiony kolor, dlaczego akurat ten? [P] Wierzysz w horoskopy? [P] Co uważasz na temat ludzi homoseksualnych? [P] Nutka, której aktualnie słuchasz? [P] Twój znak zodiaku? [P] Twoja najbardziej ulubiona potrawa to? [P] Dokończ zdanie cs-maliver.pl to? [P] Masz swoją małą pociechę (dziecko), jak tak jak ma na imię, oraz ile ma latek? [P] Co uważasz na mój temat? [P] Jaki masz kontakt z naszą administracją? [P] To prawda, że Malinaa robi wszystko co może na forum oraz serwerach? [P] Gdybyś miał możliwość zmienienia mi nicku, to na jaki byś mi zmienił dlaczego akurat ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi