Skocz do zawartości

- ODRZUCONE - Opiekun :p

vequu

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Sylwek    
Nick: vequu
Link do banid:http://banid.pl/kto?to=0:1:125029954
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Chciałbym trochę "odciążyć" obecnych opiekunów serwera, dodatkowa para rąk myślę, że zawsze się przyda, jeśli chodzi o pracę przy serwerze 
Jakiego serwera chciałbyś/byś zostać Opiekunem:DD2
Dlaczego akurat tego serwera: Gram na nim od same początku, inne serwery jakoś tak mnie nie przyciągają, jak on. Drugą sprawą jest fakt, że Malina jest na urlopie, a Różykowi przyda się jakaś pomoc przy serwerze :P
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, nawet na tej sieci 
Znajomość amxx i panelu (0-10):AMX 9-10/10 liczmy, że taka jest skala. Z panelem już trochę gorzej, ale wszystkiego idzie się nauczyć
Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Jeśli będę miał taką możliwość to of corse 
Coś o sobie:Huhu... Na imię mam Sylwek, Sylwester, jak zwał tak zwał :P Interesuje się Pilką Nożną <3 i od nie dawna coraz bardziej motoryzacją. Pewnie dlatego, że we wrześniu ruszam w bój o prawojazdy :P Mieszkam w Świnoujściu gdzie od jakiegoś miesiąca znowu się uczę i gram. To chyba tyle :P

• Lubię to! 2

sygna.png.0ebe34fdbb36feb71ea8bb4967022809.png

"Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie"

Jak najbardziej jestem na tak. 

Będąc na sieci udziela się i pomaga. Dawniej w grze też często go widziałem, więc do tego nie mam zastrzeżeń. 

Jest w stanie dorzucić się do serwera, więc czemu miałby nie zostać tym opiekunem? :D 

• Lubię to! 1

just_sleep.png

Byłabym na tak, ale ostatnio coraz mniej Cię na forum i wątpię, że dałbyś sobie radę.

Druga sprawa to aktywność, ale serwerowa. Normalnie to na to nie patrzę, ale napisałeś, że żaden inny serwer Cię tak nie przyciąga jak ten. W ciągu ostatniego miesiąca przegrałeś na serwerze fenomenalne 5h. Sam Różyk, będąc J@ i pracując przegrywa przynajmniej 5h TYGODNIOWO.

Dodatkowo dochodzi fakt, że jesteś dosyć nerwowy i znając Cię już teraz jestem w stanie stwierdzić, że nie podołałbyś temu punktowi z regulaminu:

Rozwiązywanie konfliktów i sporów na poziomie Admin - Admin, Admin - Gracz.

Jak mówiłam - miałam być na tak, ale spojrzałam na sprawę obiektywnie i niestety jestem na NIE.

• Lubię to! 1

Szczerze to nie wiem, prawie w ogóle Ciebie nie ma, nic nie napisałeś, czy masz zamiar częściej wchodzić.. Jedynie pisaliśmy to powiedziałeś, że nie masz czasu nawet aby mi w bl pomóc, więc jeżeli tak będzie to jestem na nie. Chyba, że już ogarnąłeś wszystko co tam miałeś do ogarnięcia i będziesz częściej wchodzić. Bo jak masz dostać rangę i wchodzić raz na dwa dni i to na kilka minut, to bezsens. 

• Lubię to! 1

• Właściciel

Osobiście lubię Cię, szanuje to, że mimo braku większej ilości czasu starasz się jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki ale Opiekun to nie sporadyczne wchodzenie na forum/serwer.

Poszukuje osób aktywnych, które odciążą parę innych. Nie oszukujmy się zaangażowanie od powstania sieci wielu osób strasznie spadła, a to nie działa dla nas na plus.

Odeszło sporo osób, które tworzyły tą sieć, namawiały mnie aby ją stworzyć a potem zostawiły.

Dodatkowo jesteś osobą, która dość często zgłasza urlop, a ostatnio nawet pisałeś o zabranie wszystkich rang. 

Potrzebuje stabilnych ludzi, którzy się nie poddadzą za pare dni czy miesiąc. :)

Chwilo odrzucam, znajdź więcej czasu i wtedy złóż podanie znowu.

• Lubię to! 2

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.