Skocz do zawartości

- PRZYJĘTE - Podanie

Who Cares?

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Dawid
Nick: Steve-O (w realu - Pyskaty lub Buff)
Link do banid: niestety jeszcze nie mogę podać
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Spędzam dużo czasu na tym serwerze ponieważ podoba mi się jego idea (klasycznośc). Oczywiście pomógłbym odciążyc ręce obecnemu opiekunowi.
Jakiego serwera chciałbyś/byś zostać Opiekunem: 4 Maps
Dlaczego akurat tego serwera: Tak jak już wyżej wspomniałem - klasyka, a jestem graczem staarej ery ; ) No i myślę, że dotychcasowe obowiązki wykonuję dobrze więc i z nowymi moze sobie poradzę.
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, jedynie właścicielem.
Znajomość amxx i panelu (0-10): amxx ogólnie to troszkę do przypomnienia, ale panel daje rade ; ) 
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Proste, ze tak	
Coś o sobie: Nie ma co się rozpisywać - Miły cichy wariat. 

Tutaj chyba podanie to tylko sprawa formalna.

Kolega jest ogarnięty, daje rade na stanowisku administratora serwera.

Walczy o to, aby Steam Support oddał mu jego konto Steam, kwestia czasu.

Amxx prosta sprawa, nic trudnego do połapania.

Podanie konkretne i rzetelne.

Osoba godna zaufania.

Składka również będzie.

Jestem na tak.

• Lubię to! 1

Myślę, że nie ma co się długo nad nim zastanawiać. Podanie dobrze napisane, schludnie, pomoc finansowa jest, znajomość panelu i amxx również. Krótko i na temat - jestem na tak 

• Lubię to! 1

sygna.png.0ebe34fdbb36feb71ea8bb4967022809.png

"Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie"

Jedno "ale" to ten brak Steam'a, co do reszty to nie ma co się przyczepiać. Doświadczenie jest, aktywność jest, chęci są, porządny człowiek jest. Brać póki chętny!

Tak btw. to @Steve-O zakup kiedyś tą grę na Steam'a, bo 10 zł to pewnie dla Ciebie nie jest dużo, a poprawi to kontakt do Ciebie kilkukrotnie :P

• Lubię to! 1

• Zasłużony

Buff czyt Pyskaty, to jest no life na serwerze, a więc jestem na tak a dodatkowa para rączek mi się przyda, mimo że nie ma steam to zawsze jest inna forma komunikacji ts/pw forum/fb czy też forma telefoniczna, każdemu warto dać szansę, a widać że On ma zapał, więc czemu by nie zaryzykować?

• Lubię to! 2

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Podanie jest napisane krótko i na temat. Jest ogarnięty, aktywny i widać, że stara się o posadę. Większość wymagań spełniasz, jedyny minus to brak steam, ale to zapewne kwestia czasu i zostanie zakupiony. Podsumowując, jestem na TAK! :)

• Lubię to! 1

fine.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.