Skocz do zawartości

- PRZYJĘTE - Podanie Opiekun Serwera

GoLdi

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:  Denis

Nick: GoLdi

Link do banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:477503151   - mam konto steam -  ale jak gram u nas na serwerze na steamie to potem mam jakiś problem z laptopem...  SI - wsyłałem ostatnio do Maliny

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem? Ponad 156h jestem na serwerze, od 2 miesięcy Admin, ciągle praktycznie jestem do dyspozycji- gram tylko u Nas... myślę, że tworzę dobrą atmosferę

: Jakiego serwera chciałbyś/byś zostać Opiekunem: 4maps

Dlaczego akurat tego serwera: Bo tylko na tym serwerze gram ... 

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: miałem kiedyś swój serwer ... opiekunem u "kogoś" jeszcze nie 

Znajomość amxx i panelu (0-10): tak jak pisałem 7-8 - ciągła nauka 

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): żaden problem

Coś o sobie: Tak jak pisałem wcześniej, mam prawie 33 lata, od 15-16 roku strzelało się w te kulki :) Teraz swój biznes,  swoja firma... jak chcę odpocząć to włączam csa ;) idę na pole golfowe lub już niedługo wsiądę na 2 kółka :) no i chyba dobrze strzelam :P 

• Lubię to! 2

Szczerze to jestem na tak, ale nie wiem, czy Malina będzie chciała, żeby było 4 opiekunów do jednego serwera, bo dopiero co przyjęła nowego. Jednak wiek u Ciebie jest dużym plusem (bez obrazy xD), składka i aktywność na serwerze. Znajomości panelu idzie się łatwo nauczyć. Pozostaje kwestia tego steama, ale skoro wysyłałeś SiD do Maliny, to chyba faktycznie go posiadasz. Myślę, że bez względu na liczbę opiekunów, powinni Ci dać szanse 

• Lubię to! 1

sygna.png.0ebe34fdbb36feb71ea8bb4967022809.png

"Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie"

Stanowczo Tak

Czemu  zawsze jest na serwerze, odpowiada na każde pytanie gracza !!!

58a35409701c6_BleachManga-452-01.jpg.495ee3c675cc40bcb0da03b144facf17.jpg.d97d7259fd308f31c733863f08de0e0f.jpg

Pomogłem zostaw +rep :D

Ja również jestem na tak (chociaż nie wiem ilu może być opiekunów) .
Chyba jedyny z adminów na 4 Maps z którym idzie się dogadać tylko, ze z tym winem przesadza :P
Podanie ładne, ! :)
(W tym poście nie chciałem nikogo urazić co do tego zdania z dogadywaniem)

Zakończyłam swoją karierę z csem (możliwe, że na jakiś czas) ale się chętnie wypowiem...

Jeżeli Malina potrzebuje kolejnego chłopca (:P) do pomocy to ja również jestem na tak.

Jeszcze kiedy adminowałam to zawsze przyjemnie się dogadywało z Denisem. Bardzo przyjemny facet i w dodatku lubi wino... :man_in_love:

Mam jedno ale; często pisał mi na u@ o danym graczu, który jest spalony, lub, że podejrzewał właśnie takowego gracza, którego wcześniej zbanowałam... coś mi się wydaje, że w pewnych sytuacjach nie będzie potrafił podjąć samodzielnie decyzji, no ale w końcu będzie (o ile będzie) 4 opiekunów. 

Jak widać wierny chłopaczek! Gra tylko na 4mapsie, myślę, że da sobie radę i szybko się odnajdzie w nowej roli. 

Tylko pozazdrościć, że będzie wam dane współpracować z tak pozytywną osobą. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! 

Ściskam Denisek i życzę powodzonka! Trzymam kciuki! 

• Właściciel

Zastanawiałam się cały czas czy potrzeba na 4mapsa aż 4 osób, aby ogarniały ale jeżeli masz chęci, doświadczenie to mogę dać Ci szansę. 

Zawsze lepiej aby było więcej rąk do pomocy, niż ich w końcu zabrakło. :radosny:

Zgłoś się do mnie na pw w celu obgadania wszystkiego.

Powodzenia! :jezyk:

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.