Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Za dnia Matt Murdock pracuje jako adwokat i stoi po stronie prawa, a nocą jako nieustraszony Daredevil sam wymierza sprawiedliwość największym przestępcom. Matt Murdock w wyniku wypadku zostaje pozbawiony zmysłu wzroku. W wieku 12 lat jest swiadkiem morderstwa wlasnego ojca i poprzysiega zemste na nowojorskich gangsterach. Jako dorosły już prawnik szuka sprawiedliwości na sali sądowej, tam jednak jej nie znajduje.. Sprawiedliwość wymierza sam, w nocy, jako DareDevil - człowiek nie znający strachu. Wkrótce też staje oko w oko z przeznaczeniem - mordercą swego ojca. Zmysł wzroku nie jest mu już bynajmiej potrzebny.. Reżyseria: Mark Steven JohnsonScenariusz: Mark Steven JohnsonGatunek: Fantasy, AkcjaProdukcja: USA Czas trwania: 1 godz. 44 min. Online, lektor PL http://alltube.tv/film/daredevil-2003/2099 Ja osobiście film oceniam na mocną ósemeczke z plusem! filmweb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Oglądałem jakieś 6 lat temu , albo lepiej . Również polecam. Dzisiaj replay! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dla mnie ten film to jedna wielka porażka. Osobiście wolę serial. Jest bardziej klimatycznie zrobiony, na dodatek postacie są dobrze w scenariuszu zarysowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 6 godzin temu, PluszaQ napisał: Dla mnie ten film to jedna wielka porażka. Osobiście wolę serial. Jest bardziej klimatycznie zrobiony, na dodatek postacie są dobrze w scenariuszu zarysowane Czy serial lepszy? Tu się w sumie zgodzę, również bardziej podoba mi się serlal od filmu ale co do porażki... powinieneś za to dostać konkretne lanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi