Xneo Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Twój nick:Xneo Steam id lub IP:Niechce mi się już lukać Serwer:Cs:Go mod Data bana:2017-02-18 Powód bana:Ss'y Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): Opis sytuacji:http://www81.zippyshare.com/v/3WgsIjtF/file.html Nie osądzajcie mnie po tym że brakuje 1 ss'a ponieważ wyłącznie to tylko moja głupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrX Postów: 179 Reputacja: 293 Grupa: Przyjaciel Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Niestety zrobiono Ci 5 screenów. Nie mogę Ci uwierzyć na słowo ponieważ na 5 screenie mogło być widać wallhacka. Czemu go nie masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Dnia 19.02.2017 o 08:00, BrX napisał: Niestety zrobiono Ci 5 screenów. Nie mogę Ci uwierzyć na słowo ponieważ na 5 screenie mogło być widać wallhacka. Właściciel serwera wyjaśnił od a do z jak sprawa wygląda, brak screenshota, brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Zostałeś zbanowany! (Chcesz dostać drugą szansę? Kliknij tutaj!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi