Kaerro Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 SteamID: STEAM_0:1:116974301 Nick: Kaerro Serwer: CS-Maliver.pl 4MAPS + ASYSTY Data: 22-02-2017 coś między 11-12 Powód bana: ( wycinek z konsoli ): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Reason: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:116974301' [AMXBans] Your IP: '178.42.217.123' [AMXBans] =============================================== [RoundSound] Teraz gramy: C-BooL - Magic Symphony (feat. Giang Pham) Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Screenów : żadnych nie dostałem. Edit 1: Demko: http://d1.hltv.org.pl/srv40113/HLTV-1702221252-de_mirage.dem.zip Opis sytuacji: Zwykłe granie i zwykły ban za nic . Edit 2: Btw na demku doskonale widać że DAKU ma wh, oraz że demko jest trochę zlagowane ( przynajmniej u mnie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 6m 55s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Admin ma 24 godziny na rozpisanie demka( @GoLdi ). Czekaj cierpliwie "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLdi Postów: 308 Reputacja: 397 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 33m 12s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam, jestem ... wszedłem w pracy na 5 min ... i odnośnie demka ... ludzie trabili o tobie żę aim .... wiec zerknąłem - lagowało też strasznie ale ... co zauważyłem ... 1:20 sek - zabijasz ct z lagiem? ale od razu trafiasz w HS 3:20 min demk - strzelasz HS z lagiem? czy z takim rozrzutem celownika? od 3:35 do 3:41 - co strzał celownik u mnie jak patrzyłem widziałem jak ci strasznie lata ... wbijasz midem rzucasz he i bania kolesia, potem znów strzał po prawej w CT i celownik ci odrzuca mocno w lewo - czyżby kolejny strzał z lagiem? 4:20 - też dziwny strzał ...' 4:30 - wbijasz pochylnią, od razu ustawiasz celownik na kolesia za skrzynią na besie, i czekasz ... po lewej pod "mostkiem od pałacu stoi CT którego nie słychać... zabijasz ct na besie i od razu wodzisz celownikiem pod most ... gdzie stoi ct ... (on się potem z lufą wychylił ) ale ty już tam wcześniej widziałeś ? że stoi ... i wszystkie strzały potem padają same HS - jak mówię u mnie na lapku - albo to były lagi albo rozrzucało ci celownik ... Miałem podejrzenie najpierw co do aima - potem po tej ostatniej akcji że dodatkowo masz wh ... tyle ode mnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaerro Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 1;20 ja lagów nie miałem jak grałem więc wina demka 3;20 to samo - lag demkacj 3;35-3;41 rzucam he i widzę go wiem strzelam i tam akurat heada nie było,potem znowu lagi 4;20 - też lag, 4;30 - celownik był ustawiony na ct a potem gość się strzelał famasem co było wszystko słychać ... pod mostkiem koleś zdradził swoją pozycję bo zabił jednego gościa potem było widać lufę więc czekam i rzucam he (chyba proste ) tam jeszcze był koleś w pałacu i strzelał w plecy więc się owróciłem, a reszta to same lagi. Btw Nie pamiętam czasu napewno była to druga runda jak biegnę z A ( lub jungli ) do connecta a potem w underpass ( piwnica) bo słyszałem że ktoś coś tam strzelał na shorcie (bs )i jak widać na demku nie zatrzymuję się ( bo niby mam wh i czekam na niego żeby go zabić ) , tylko biegnę dalej bo myślałem, że jest na bs-ie Btw 2. Gram sensitivity 1 dużo macham myszką plus te lagi naa demku i dlatego mi się wydaję, że to może wyglądać jak aim ale jestem czysty . Btw 3 Jak ktoś inny może rozpatrzyć demko to niech to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Czasówki czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Zostałeś odbanowany! Zapraszamy do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi