BR2 Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Odwołanie piszę Ja, bo kumpel nie może się zarejestrować. Twój nick: Everest Steam id lub IP: STEAM_0:1:4422377 Serwer: only DD2 Data bana: 22.02.2017 Powód bana: Cziter Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): Brak, nie dostałem screenów. Opis sytuacji: Zacząłem grać na tym serwerze, oczywiście lepiej niż admin, po czym dostaję zbugowanego duszka - plugin - w niebo i się zastanawiałem co to i dostałem bana. Chciałbym o demko z rozpiską, bo widocznie adminowi przeszkadzało to, że gram na słuch i lepiej od niego. Ps. Po pierwsze sprawdzccie sobie na hltv, czy przynajmniej raz do kogoś mierzyłem modelowo przez ściane, ale skanowałem. Po 2 sprawdzcie pomiędzy sobą czy aby na pewno plugin nie zbugowany, gram już od 8 lat w cs, a ni razu nie użyłem czitów, nie wiem dlaczego widzę tego duszka, sprawdzcie plugin na sobie. 3. Wcześniej był taki sam duch na midzie tylko tobyłą zbugowana osoba, wszedłem se nawet w nią. Po 4, mam prawie 4k h w cs 1.6 i żadnych banów, od tak se zacząłem czitować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HekToR1 Postów: 5 Reputacja: 16 Grupa: Użytkownik Czas: 31m 39s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Drogi koleszko rozpisze Ci demko ale strzelanie do lucji ktora jest na suficie to chyba żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HekToR1 Postów: 5 Reputacja: 16 Grupa: Użytkownik Czas: 31m 39s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 wytlumaczcie mi zbugowana lucje ktora idzie razem z TB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR2 Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 na niebie widać normalnie lucie, jak chcesz to sobie sprawdzcie miedzy sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 13 godzin temu, HekToR1 napisał: Drogi koleszko rozpisze Ci demko ale strzelanie do lucji ktora jest na suficie to chyba żart Lucia jest zbędnym pluginem, ponieważ bardzo łatwo ulega bugowaniu z innymi plikami. Przeważnie w momencie jej włączenia powinna ukazać się na najbliższych ścianach, nie na niebie. Wielokrotnie miałem okazje poznać ten plugin i przekonać się grając parę ładnych lat na Steamie, że nie otrzymam unbana, ponieważ patrzyłem na model antyterrorysty na niebie. Czekamy na rozpiskę demka w innym przypadku gracz otrzyma unbana po 24h. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HekToR1 Postów: 5 Reputacja: 16 Grupa: Użytkownik Czas: 31m 39s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 LINK do demka http://f1.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-1702222307-de_dust2.dem.zip 9:15 widzisz ducha po raz pierwszy ale nic, nie strzelasz 9:16. 80 widzisz ducha po raz drugi przez skrzynie i zastanowienie strzelic nie strzelic wychylasz za skrzynie 9:19.20 strzelasz do lucji reszta nalezy do opiekunow . Jesli jestes czysty przepraszam moj bląd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 2 minuty temu, HekToR1 napisał: LINK do demka http://f1.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-1702222307-de_dust2.dem.zip 9:15 widzisz ducha po raz pierwszy ale nic, nie strzelasz 9:16. 80 widzisz ducha po raz drugi przez skrzynie i zastanowienie strzelic nie strzelic wychylasz za skrzynie 9:19.20 strzelasz do lucji reszta nalezy do opiekunow . Jesli jestes czysty przepraszam moj bląd . Jak już wspomniano lucia się buguje, rozpisz spalone akcje bez użycia lucii, która mogła się bugować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HekToR1 Postów: 5 Reputacja: 16 Grupa: Użytkownik Czas: 31m 39s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 nic innego nie sprawdzalem stwierdzilem to na strzelaniu do lucji . To byla glowna przyczyna bana . Ide zaraz do pracy wiec jesli cos to odbanujcie gracza Nie jestem wstanie tego teraz analizowac Zostałeś odbanowany! Zapraszamy do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 @HekToR1 Nie jesteś członkiem sekcji unban team, żeby od tak po prostu sobie nadać komuś unbana. Po za tym na chwile obecną kolega w dalszym ciągu ma bana, więc po jaką cholerę go wprowadzasz w błąd. Kolejny fakt, dlaczego nie używasz opcji edytuj tylko spamujesz post pod postem? Coraz bardziej mi się wydaje, że te bany są bezmyślne bo ktoś lepiej gra i Cie po prostu bije. Takie jest moje zdanie, aczkolwiek oczywiście mogę się mylić. 8:38 - unban graczowi został nadany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi