Luxi Postów: 14 Reputacja: 48 Grupa: Użytkownik Czas: 3g 29m 31s Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Witam zrobilem bannery dla naszej sieci bo aktualny grafik jak slyszalem ma wolne i nie ma bannerow dla nie których serwerów wiec zrobilem w kilku kolorach tez pomyslalem zeby kazdy serwer mial swoj kolorek inny 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Takie raczej banalne Obecne bannerki to sprawka @saju, więc poczekajmy i niech on sobie zrobi resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blonqxd Postów: 20 Reputacja: 48 Grupa: Użytkownik Czas: 16m 53s Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Mi sie nie podoba :/ te co sa teraz wypasione sa Gdybys sie postaral zmienil tlo w kazdy zdjeciu to moze nawet by mozna bylo podmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nirray Postów: 301 Reputacja: 634 Grupa: Zasłużony Inne: Donator Użytkownik Czas: 1d 4g 3m 30s Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Prace zbyt proste, ale i tak leci plusik za chęci! Według mnie wszystkie bannery powinny być jednego koloru, żeby ładnie pasowały do tła forum tak jak jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxi Postów: 14 Reputacja: 48 Grupa: Użytkownik Czas: 3g 29m 31s Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 1 minutę temu, Damazy napisał: Prace zbyt proste, ale i tak leci plusik za chęci! Według mnie wszystkie bannery powinny być jednego koloru, żeby ładnie pasowały do tła forum tak jak jest teraz właśnie robiłem bardziej minimalistyczny styl bannerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZPREJ Postów: 35 Reputacja: 80 Grupa: Użytkownik Czas: 4m 10s Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Kocham prostotę i minimalizm (głównie tak wyglądają moje prace), jest dobrze ale bym poprawił. Nie jednolity kolor tła tylko gradient. Tekst tylko biały, ew nazwa sieci w innym kolorze (aby nie tła), śmiało wal w stronę typu logo instagram. Minimalizm the Best! S Z P R Y N C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxi Postów: 14 Reputacja: 48 Grupa: Użytkownik Czas: 3g 29m 31s Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Teraz, SZPREJ napisał: Kocham prostotę i minimalizm (głównie tak wyglądają moje prace), jest dobrze ale bym poprawił. Nie jednolity kolor tła tylko gradient. Tekst tylko biały, ew nazwa sieci w innym kolorze (aby nie tła), śmiało wal w stronę typu logo instagram. Minimalizm the Best! nie ma tu gradientu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZPREJ Postów: 35 Reputacja: 80 Grupa: Użytkownik Czas: 4m 10s Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 3 minuty temu, Luxi napisał: nie ma tu gradientu Napisałem co bym poprawił i napisałem, że zamiast koloru dałbym gradient :x S Z P R Y N C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 A mi się podobają. Oczywiście mowa o pierwszej wersji (niebieskiej) Uwielbiam prostotę, a te bannerki by świetnie komponowały się z całokształtem forum Plusior poleciał i jestem za zmianą ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi