delphi Postów: 938 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 32d 11g 19m 4s Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Typ pracy: Layout Napis: Brak. Wymiary: Chodzi o layout do sklepiku, także wedle uznania autora Tematyka: Wszystko będzie pasowało Kolorystyka: Jasna/ciemna, według uznania. Dodatkowe informacje: Chodzi o layout dla sklepiku CS 1.6/CS:GO, który w 99% mam napisany, chodzi jedynie o layout, który jest podstawą sklepiku. Jeśli ktoś byłby w stanie zrobić taki projekt, to ja byłbym w stanie zaoferować jakiś udział(liczmy 50% zarobków) przez dany okres. Czekam na propozycje i oferty na PW. :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZPREJ Postów: 35 Reputacja: 80 Grupa: Użytkownik Czas: 4m 10s Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Pytanko. To na naszą sieć sklepik? S Z P R Y N C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Postów: 938 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 32d 11g 19m 4s Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 53 minuty temu, SZPREJ napisał: Pytanko. To na naszą sieć sklepik? Raczej będzie ogólnodostępny, jeszcze nic nie wiadomo. W sumie jeszcze nie wiem czy będę chciał go udostępniać, raczej robię to z hobby i dla nauki XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 4 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Sklepik wątpię, ze dla nas będzie bo sami jesteśmy w trakcie tworzenia. Napisz temat może na forum graficznym aby coś takiego Tobie wykonali. Zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi