12345 Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Twój nick: 12345 Steam id lub IP: 141.0.12.131 Serwer: cs go mod cs 1.6 Data bana: 12.03.2k17 godz 17:55 (około) Powód bana: Skill, wstaw rzuty ekranu Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): http://www27.zippyshare.com/v/VtAISCzr/file.html Opis sytuacji: Admin grać nie umie . Nie wiem za co??? Podejrzewam skill , mogę wejść na ts jak są wątpliwości. PS: Polecam brać adminów z doświadczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 20m 18s Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Ma być 5 ss'ów.. Dodatkowo mają one być wszystkie spakowane paczkę .rar "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Niestety mam tylko 2 ss , a w rar już się robi I tak admin zrobił mi 2 ss bo więcej nie ma szukałem i nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogoki Postów: 117 Reputacja: 143 Grupa: Właściciel Serwera Czas: 1d 16g 35m 44s Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Jeżeli się nie mylę to na go mod daje się automatycznie 5 ss'ów a jeżeli chodzi o doświadczenie adminów nie wypowiadaj się bo jesteś nowy. A według mnie to coś robiłeś z tymi 2 ss'ami bo czasy były zmieniane Pomogłem zostaw +rep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Dobra czekam na admina. Mam 2 ss nie ode mnie to zależy są 2 to 2 a nie 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafitos Postów: 1,5 tys. Reputacja: 1,6 tys. Grupa: Zbanowany Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 @BrX & @`Burdavsky panowie proszę o zapoznanie się z tematem, ponieważ trzeba wyjaśnić pewien kłopot. W tym celu proszę o dodanie przez was krótkiej notatki z logów serwera, która ukażą nam faktyczna ilość wykonanych przez admina screenshotów. Na chwile obecną proszę o nie wypowiadanie się w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Burdavsky GO MOD Postów: 610 Reputacja: 512 Grupa: Technik Serwera GO MOD Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 5d 19g 36m 14s Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Amxbans nie ma zapisu logów z ss Proszę by admin banujący w tym przypadku @Alianz rozpisał demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrX Postów: 179 Reputacja: 293 Grupa: Przyjaciel Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Rozmawiałem z adminem i zrobił Ci 5 Screenów. Widocznie coś na nich miałeś, dlatego udajesz, że ich nie ma. Pod Ciebie amx by się nie zbugował i zrobił nagle 2 zamiast 5. Niestety poszukaj dobrze ss muszą one być na Twoim dysku. Jeśli nie ma Twoja strata. Ban zostaje. Na przyszłość, rozmową na TS nic nie zdziałasz w odwołaniu od bana, nikt Ci na słowo nie uwierzy, po drugie admin ma prawo zrobić ss nawet osobie która ma Staty 1:15, wiec proszę na przyszłość nie poniżać adminów o brak doświadczenia. Jest to aroganckie zachowanie. Zamykam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 20m 18s Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Zostałeś zbanowany! (Chcesz dostać drugą szansę? Kliknij tutaj!) "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi