HeadCutter Postów: 33 Reputacja: 53 Grupa: Użytkownik Czas: 5m 35s Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Siemanko wiem,że to zabrzmi trochę dziwnie ale sobie gram na dd2 gram wszedłem pod innym nickiem ; zвyѕzĸo z вogdańca i tak patrze po chwili gram idę na longa i ss`y. Ja mówię no spoko ledwo co się obejrzałem za okno i patrze na lapka i wywaliło mnie na pulpit. Wyłączyłem cs za 2 min i wchodzę w foldery i patrze,że ja mam fullll miejsca na dysku i,że się nawet ss`y nie zapisały. Link do bana http://cs-maliver.pl/bany/ban_list.php Jaki serwer ?: DD2 PS: Myślę,że nie bedzie z tym problemów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 17 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Poszukaj przez opcję "szukaj" na całym komputerze prze nazwę mapy. Daj znać czy znalazło. Jak nie, spróbuj napisać odwołanie w dziale, a w nim poproś admina banujacego jak i członków bl o sprawdzenie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadCutter Postów: 33 Reputacja: 53 Grupa: Użytkownik Czas: 5m 35s Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Robiłem to ja nawet ss`a które miałem nie mogłem otworzyć bo za mało miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opa. Postów: 143 Reputacja: 252 Grupa: Zbanowany Czas: 1g 37m 34s Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Popatrz we wszystkie foldery związne z Cs;em, muszą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 17 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 To zwolnij miejsce jak nie masz miejsca? Dziwne bo pisałeś, ze masz miejsce. Wcześniej ss Ci się zapisywaly, więc próbuj albo zrób to co wyżej pisałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Demko sprawdziłem i jest czyste, kierujemy się zasadą, że gdy ktoś nie ma screenów to sprawdzamy demko więc jestem za tym, aby dostał UB. Może rzeczywiście nie miał miejsca, a na demku zupełnie nic nie widać, nie wiem czemu dostał screeny. DEMKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 20m 18s Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Również sprawdziłem demko i nie ma w nim nic podejrzanego. Masz ub, a temat można zamknąć "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Zostałeś odbanowany! Zapraszamy do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi