Skocz do zawartości

[SKARGA] Syn Lysego

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżyciela: paroofka_gaming
Nick oskarżonego: Syn Lysego
Powód skargi: Ban nadany za jedno przekleństwo, w dodatku nie było to na ogólnym say'u, więc żaden młodszy gracz się nowego słówka nie nauczył, bez upomnienia, na 30 minut.
Dowody (Screeny/Demko z HLTV): http://s32.postimg.org/6y2yobdmt/Bez_tytu_u.png
Proponowana kara: -
Wyjasnienia: Nie można NADMIERNIE przeklinać. Tak jest napisane w regulaminie, czyli można przeklinać, ale z umiarem. Do rzeczy.. Na serwerze jest wykupiona reklama cssetti, z czego 80% to odpalone nonsteamy. Grając na serwerze nawet pod obecnością dwóch adminów nie można grać normalnie. Siedzi sobie VIP, podkreślam VIP, z AWP na respie. Jest już 0:40, a on dalej siedzi. W regulaminie jest napisane, że można do max. 1:10 (i tak bardzo długo). Wkurzyłem się, że admin nic z nim nie robi i mu napisałem "wypierdolisz go z respa?". Ile można, ludzie, macie admina, a nic nie robicie. Oczywiście ja dostałem bana na 30 minut za przeklinanie. 

Wiem, że opór ze mnie, ale w taki sposób pozbywać się gracza, bo parę kasków wyrwałeś? :v

Zrozum to, że jesteś strasznie upierdliwy, zgłosiłeś nam gracza i po 10 sekundach znowu na u@ zgłaszasz tego samego gracza. Myślisz, że admin sprawdza jedną osobę w 5 sekund czy jak? Kolejny przykład to taki, wszedłem na forum pisałeś o tym co był na respie i jak wszedłem to go zabiłem poprzez slay, drugi admin grał więc mógł być skupiony na grze i tego nie widział, wracając do tego jak już go zabiłem to napisałem, że byłem w tym czasie na forum i dlatego nie widziałem a ty mi zaczynasz pisać, że ja i tak mało co widzę (?) nawet nie rozumiem o co Ci chodzi? Może masz pretensje do tego bana co Ci wczoraj dałem? 

Dobra tak to moja wina, popełniłem błąd.

Po drugie nic nie robimy? Zapraszam na stronę http://zieba.mybans.eu/ban_list.php.

I administracja nic nie robi?

"Wiem, że opór ze mnie, ale w taki sposób pozbywać się gracza, bo parę kasków wyrwałeś? :v" Uważaj na słowa bo wszystko może zostać użyte przeciwko tobie.

Zrozum to, że jesteś strasznie upierdliwy, zgłosiłeś nam gracza i po 10 sekundach znowu na u@ zgłaszasz tego samego gracza. Myślisz, że admin sprawdza jedną osobę w 5 sekund czy jak? Kolejny przykład to taki, wszedłem na forum pisałeś o tym co był na respie i jak wszedłem to go zabiłem poprzez slay, drugi admin grał więc mógł być skupiony na grze i tego nie widział, wracając do tego jak już go zabiłem to napisałem, że byłem w tym czasie na forum i dlatego nie widziałem a ty mi zaczynasz pisać, że ja i tak mało co widzę (?) nawet nie rozumiem o co Ci chodzi? Może masz pretensje do tego bana co Ci wczoraj dałem? 

Tak, mam pretensję do tego. W Twoim teamie był Mrufka, siedzę z nim na ts i w pewnym momencie napisałeś na 5 sekundowym infie (plugin do dawania infa) "jebana szmata" i to było wtedy, kiedy ja Cię zabiłem. Po chwili dostałem od Ciebie screeny, a Ty momentalnie wyszedłeś z serwera.

Mrufka robił screena tej wiadmości na steamie, ale mu się nie zapisał. Logów z tego pewnie nie ma. Taka jest tu administracja. Dostaje w baniak i pisze takie słowa o mnie. wink.png

''Tak, mam pretensję do tego. W Twoim teamie był Mrufka, siedzę z nim na ts i w pewnym momencie napisałeś na 5 sekundowym infie (plugin do dawania infa) "jebana szmata" i to było wtedy, kiedy ja Cię zabiłem. Po chwili dostałem od Ciebie screeny, a Ty momentalnie wyszedłeś z serwera.''

5. Wszelkie info z komunikatorów jest zabronione.

Już wiadomo skąd wszystko tak dobrze wiedziałeś. :)

'pewnym momencie napisałeś na 5 sekundowym infie (plugin do dawania infa) "jebana szmata" i to było wtedy, kiedy ja Cię zabiłem. Po chwili dostałem od Ciebie screeny, a Ty momentalnie wyszedłeś z serwera.''

Widzę, że nie zaprzeczasz. wink.png

http://cs-maliver.pl//index.php?/topic/580-ban/

Zdejmuj bana za niby info z ts płaczku. :)

Widzę, że nie zaprzeczasz. wink.png

http://cs-maliver.pl//index.php?/topic/580-ban/

Nie zaprzeczam. Wracając do zdania z ts'em - ''siedzę z nim na ts'' jest w czasie teraźniejszym ale patrząc na całe zdanie można zauważyć, że to czas przeszły. smile.png

Żadnego bana nie będę zdejmować. 

• Właściciel

Proszę już nie spamowac, wrócę do domu i wszystko sprawdzę

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Nie zaprzeczam. Wracając do zdania z ts'em - ''siedzę z nim na ts'' jest w czasie teraźniejszym ale patrząc na całe zdanie można zauważyć, że to czas przeszły. smile.png

Żadnego bana nie będę zdejmować. 

Weź Ty się typie pierdolnij parę razy w ten łepek i nie płacz. Siedzisz na tym serwerze, nic nie robisz, zamykasz, wyzywasz graczy, płaczesz i nic więcej oprócz tego.

• Lubię to! 1

Panowie, powtarzać się nie mam zamiaru, więc wbijcie sobie do głowy to co napiszę. Żadnych spin w tym temacie, bo was zaraz nagrodzę w odpowiedni sposób. Na razie mamy słowo przeciwko słowu, więc albo dajecie jakiekolwiek dowody, albo kończycie dyskusję. Wyraziłem się jasno?

ddOQGML.jpg

• Właściciel

Nie można powiedzieć, że admini na serwerze nic nie robią, jest to trochę śmieszne stwierdzenie, bo ludzie, którzy opiekują się serwerem czasem od 8/9 już są i starają się Wam umilać grę. Każdy może się również pomylić, jeżeli serwer jest pełny nie ciężko o taką pomyłkę. Jeżeli admin komuś nie dał kicka mógł nie zauważyć lub najwyraźniej zajmował się czymś innym. Po kolejne co się dziwisz jeżeli piszesz wyzwiska w stronę osób, które starają się na posadzie admina... zero wdzięczności, najlepiej zjebać i po problemie. Sam takim czymś wzbudzasz agresje w drugiej osobie.

Info z ts? niestety nie mam jak tego sprawdzić... ani nie mam rozmowy, screena potwierdzającego to, że razem gdzieś siedzicie... jeżeli znowu będą dziwne sytuacje wszystko wiedzącego gracza proszę o kontakt, demko rozpiszemy. :)

Admini mają dawać przykład, a nie w złości pocisnąć wyzwiskiem! Proszę o ogarnięcie tego, tak samo jak szybkość reakcji jeżeli chodzi o graczy TT przesiadujących na respie!

Na chwilę obecną obejdzie się bez większych konsekwencji dla całej 3. 

Hanq ma zmienić przekleństwa w stronę graczy, Łysy szybkość reakcji wyrzucania graczy z respa, a Ty paroofka więcj pokory i opanowania w grze w stronę adminów. Bana za TS zdejmuję ale uważaj. :)

#zamykam.

• Lubię to! 1

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.