PoZeR Postów: 122 Reputacja: 195 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 15s Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Twój nick: PoZeR Steam id lub IP: STEAM_0:1:17662924 Serwer: 4maps Data bana: 07.04.2017 Powód bana: Wstaw ss na forum Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): http://www116.zippyshare.com/v/fUHRBkmM/file.html Opis sytuacji: Dla mnie admin banujący jest po prostu śmieszny, bez patrzenia dał mi odrazu ss'y bo co? Bo kolega się poskarżył czy co? Przeszedłeś na spece na początku rundy zdążyłem tylko wejść na banana i już ss'y? Tak do admina, używaj trochę więcej mózgu następnym razem i posiedź dłużej na tym spece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plejsy Babci Jadzi Postów: 242 Reputacja: 469 Grupa: Użytkownik Czas: 5d 3g 16m 52s Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Sory, że się wypowiem. Admin nie musi wchodzić na spect żeby zobaczyć jak grasz, obserwował Ciebie jak sam zginął. Jesteś czysty to dostaniesz te UB, więc nie rozumiem w czym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoZeR Postów: 122 Reputacja: 195 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 15s Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie ma problemu, tylko po prostu wiem że na mnie nie patrzył, bo gdy on nie żył to ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 6m 55s Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zostałeś odbanowany! Zapraszamy do gry! "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi