Skocz do zawartości

ban

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rekomendowane odpowiedzi

http://cs-maliver.pl//index.php?/topic/579-skarga-syn-lysego/#entry4109

Temat został zamknięty, ciekawe jakim prawem.

Napisałem, że siedzę z nim na ts. Bo siedzę z nim teraz i piszę z Wami na forum. A tu nagle dostaję perma za info z komunikatorów GDY BYŁEM SAM NA SERWERZE BEZ MRUFKI, KTÓRY AKTUALNIE GRA W GARRY'S MODA. Lol. Nie potrafisz zrozumieć, że siedzę to czas teraźniejszy i siedzimy sobie teraz na ts, bo chyba gadać ze sobą mamy prawo, czyż nie? Znam go od 3 lat i nie zabronisz mi się z nim porozumiewać w jakikolwiek sposób. 

Jesteś typie płaczkiem i tyle. wink.png

Obrażałeś mnie od jebanych szmat i szybko mi wlepiłeś teraz perma, bo się co? Boisz utraty admina? Było trzeba trzymać język za zębami, a nie mnie obrażać. 

Jak coś, właśnie dostałem perma od tego płaczka. wink.png

Czekam na udowodnienie tego, że dostawałem od niego info. Sprawdzam chyba każdą pozycję na mapie. Nie da się patrzeć na przeciwne drużyny, tak jakbyś grał mixa, wielokrotnie byłem banowany, wrzucany na bl za wh, sety etc. Jednak nic z tego nie było. wink.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.