Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgodnie z nominacją wystosowaną w poprzedniej edycji następną osobą która idzie pod ostrzał pytań jest: @Mrs.Fuksiara Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Skąd pomysł na nick? [O] Z sufitu - odpowiedź w temacie @Mrs.Fuksiara Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do soboty [15.04] na zadawanie pytań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 [P] Masz Aima? [P] Jakie masz hobby? [P] Zagramy kiedyś na kurniku? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opa. Postów: 143 Reputacja: 252 Grupa: Zbanowany Czas: 1g 37m 34s Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 [P] Ulubiony kolorek? [P] Masz pupilka w domu? [P] Opisz mnie jednym słowem [P] Miasto czy wieś? [P] Skąd pomysł na nick? [P] Jak trafiłaś na Maliver? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aNjaa. Postów: 117 Reputacja: 122 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 7m 44s Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 [P] Masz rodzeństwo? [P] Jak lubisz spędzać wolny czas? [P] Uczysz się ? Jak tak to w jakiej szkole . [P] Kim chcesz być w przyszłości ? [P] Jaki sport lubisz? [P] Ulubiony serwer? [P] Wymarzone miejsce w które chciałabyś pojechać to ? [P] Lubisz placki?:P [P] Jaki masz znak zodiaku? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf251 Postów: 59 Reputacja: 169 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 10m 9s Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 [P] Jakieś marzenia? [P] Muza na dziś? [P] Kiedy mogę wpaść? [P] Byłaś gdzieś za granicą? Jak tak to gdzie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 [P] Jak tam żonka? [P] Zrobisz mi śniadanko + kawkę do pracy? [P] Czekałaś na pytania ode mnie, prawda!? [P] Co o mnie sądzisz? :> [P] Które imię żeńskie Ci się najbardziej podoba? [P] Byłaś kiedykolwiek z mężczyzną? [P] Łaj dont ju lajk penis? XDDD [P] Uważam, że szczerość przede wszystkim i mimo wszystko - zgodzisz się ze mną? [P] Masz godzinę i możesz zrobić WSZYSTKO - od czego zaczynasz? [P] Wylazłaś kiedyś w piżamie na dwór/miasto? [P] Kiedy wpadasz na te winko? Albo soplice!? [P] Co Ci się śniło zeszłej nocy? [P] Śni Ci się horror, budzisz się, po czym idziesz dalej spać i ten horror się kontynuuje - miałaś kiedyś tak? (Ja owszem, coś okropnego, grrrr!!) [P] Lubisz zakupy? Ile spędzasz czasu na nich? [P] Jakie kobiety Cię pociągają? [P] Minionki + ? [P] Kuniec pytanek! Jak się bawiłaś?:* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Czemu jesteś taką Lamką? Kiedy odpracujesz ostrzeżenie? Lubisz bardziej mnie czy @Czarnulka? I dlaczego mnie!? Czemu jako admin GO MODa nie zbanowałaś jeszcze @Naimada za czity? Powiesz Karolinie @LALA żeby wreszcie do mnie napisała? Czemu Legiunia jest taka niesamowita?!?! Ile razy dziennie używasz niecenzuralnych słów? Obecna pozycja na sieci w zupełności Ci wystarcza? Jest jakieś miejsce na ziemi które chciałbyś odwiedzić najbardziej? Wolisz czytać książki czy oglądać filmy? Skąd wzięła się Twoja pasja do CSa i innych gierek komputerowych? Co dla Ciebie w życiu jest najważniejsze? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chapaj kule Postów: 93 Reputacja: 100 Grupa: Użytkownik Czas: 20s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 [P] Gdzie mieszkasz ? [P] Masz chłopaka? [P] Całowałaś się już? [P] Lubisz sprzątać ? [P] Jeździsz na dyskoteki ? [P] Umiesz tańczyć? [P] Szatyni czy blond ? [P] Jaki kolor oczu masz ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czekamy na odpowiedzi @Mrs.Fuksiara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi