jansed Postów: 1 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Hej Przedstawiam kanał Ambitne Gry, gdzie jest wrzucony filmik jak używać smoke, flash na mapie Dust 2. Miło byłoby, gdyby została subskrypcja lub łapka w górę pod filmem, pomoże mi to w dalszym prowadzeniu konta i zachęci do nagrywania nowych trików czy filmów związanych z CS'em. https://www.youtube.com/watch?v=Jao4fyu6CIU&t=811s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Postów: 1 tys. Reputacja: 1,2 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 33d 13g 24m 48s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Szczerze mówiąc strasznie słaby filmik. Jak zobaczyłem 1 flasha już byłem nastawiony negatywnie do tego filmiku :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ciężko się tego słucha. Taktycznie może ma to jakiś sens ale nie ma w tym odpowiedniej energii która by zatrzymała ludzi żeby obejrzeli aż 20 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Takie se. Kiedyś to widziałem i suabe jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi