Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 21m 10s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 @FaQeR [P] Masz Aima? [O] - Owszem. Od urodzenia w rączce ! [P] Jakie masz hobby?[O] - Moim hobby jest: - Czytanie książek - Granie w piłkę nożną, koszykówkę, ogólnie sport - Granie w gry komputerowe. - Jeżdżenie autkiem *o* To takie najbardziej widoczne ;> [P] Zagramy kiedyś na kurniku? [O] - Pewnie! Nie ma sprawy!@Opa. [P] Ulubiony kolorek?[O] - Niebieski, Zielony, Czarny, Różowy. ;x [P] Masz pupilka w domu?[O] - Mam dwa psy. Pimpek i Lucky ! (chociaż one bardziej na podwórku niż w domu) [P] Opisz mnie jednym słowem[O[ - Sympatyczny [P] Miasto czy wieś?[O] - Mieszkam na wsi - WIEŚ ! Aczkolwiek do miasta nic nie mam [P] Skąd pomysł na nick?[O] -I tu zaczyna się historia a więc czytać uważnie. Mój nick powstał gdy jeszcze miałam czasy gdzie betowałam sobie skinami, skrzynkami na różnych stronkach. Wtedy zbierałam nawet 50 $ na 1%. Gdy tak sobie betowałam to każdy mówił, że mam "Fuksa" I tak oto narodził się w mojej głowie pomysł na nick "Fuksiara" Aczkolwiek bardzo nie podobało mi się samo "Fuksiara" to dodałam "Mrs.Fuksiara" ... Koniec ! [P] Jak trafiłaś na Maliver?[O] - I tu druga moja historia. Pewnego dnia poznałam Sylwię. (@CLOSED) Gdy po dłuższej naszej rozmowie, opowiadała mi o jakimś forum i przyjaciołach z niego. Zainteresowało mnie to. Więc pokazała mi to oto forum i przedstawiła mi parę osób w tym panią Agatę (@Malinaa.) I w sumie do tej pory jej dziękuję, że przyprowadziła mnie do was @aNjaa. [P] Masz rodzeństwo?[O] - Tak mam brata. [P] Jak lubisz spędzać wolny czas?[O]- Najbardziej to kocham grać w gry, rozmawiać oraz spotykać się ze znajomymi, czytać lub oglądać horrory. [P] Uczysz się ? Jak tak to w jakiej szkole . [O] Uczę się - Zespół Szkół Rolniczych - profil Ekonomiczny [P] Kim chcesz być w przyszłości ? [O] - Zastanawiałam się nad wieloma "kim chcesz być" i w sumie to wyjdzie w praniu. Na dzień dzisiejszy. Psycholog. ;x [P] Jaki sport lubisz?[O] - Piłka nożna, Koszykówka, Siatkówka, Tenis stołowy i ziemny, Piłka ręczna, Żużel - ogólnie to ja wszystkie kocham ! [P] Ulubiony serwer?[O] - Oczywiście wszystkie Maliver ! Ale no najbardziej lubię grac na CS:GO MOD [P] Wymarzone miejsce w które chciałabyś pojechać to ?[O] - Oczywiście, że HISZPANIA ! (Gran Canaria *o*) [P] Lubisz placki? [O] - Jeśli chodzi o ziemniaczane - Kocham. A co do placków to sernik ! [P] Jaki masz znak zodiaku?[O] - Panna ! @Elf251[P] Jakieś marzenia? [O] - Jakieś tam mam. I staram się je spełniać [P] Muza na dziś?[O] - CRUMP - JEST PIĘKNA [P] Kiedy mogę wpaść? [O] - Kiedy chcesz Tylko uprzedź ! [P] Byłaś gdzieś za granicą? Jak tak to gdzie?[O] - Byłam. W Niemczech dokładniej w Berlinie Ps. Będę jeszcze w Grecji w Maju ! :x @Czarnulka [P] Jak tam żonka? [O] - A bardzo dobrze, ciesze się, że pytasz żoneczko [P] Zrobisz mi śniadanko + kawkę do pracy?[O] - Jeszcze pytasz? Oczywiście, ze tak ! [P] Czekałaś na pytania ode mnie, prawda!?[O] - PRAWDA ! [P] Co o mnie sądzisz? :>[O] - Za dużo by wymieniać ale jesteś bardzo inteligentną Kobietą Kochaną, Pomocną, Słodką, Wredną ale mądrą ! [P] Które imię żeńskie Ci się najbardziej podoba? [O] - Tak najbardziej to w sumie chyba Amelia, Kinga. Noi oczywiście Twoje [P] Byłaś kiedykolwiek z mężczyzną? [O] - A byłam. Ale mnie to nie jara [P] Łaj dont ju lajk penis? XDDD [O] - BO FU ?! [P] Uważam, że szczerość przede wszystkim i mimo wszystko - zgodzisz się ze mną? [O] - Zgodzę się :3 *Nie dla tego, że muszę* [P] Masz godzinę i możesz zrobić WSZYSTKO - od czego zaczynasz? [O] - Usiądę, wypiję herbatkę i coś poczytam [P] Wylazłaś kiedyś w piżamie na dwór/miasto? [O] - Nawet w majtasach biegałam ! Na "dworze" [P] Kiedy wpadasz na te winko? Albo soplice!? [O] - Pominęłaś jeden znaczący fakt. NIE PIJE ! [P] Co Ci się śniło zeszłej nocy? [O] - A chyba nic albo jednak coś. Nic szczególnego skoro nie pamiętam :x [P] Śni Ci się horror, budzisz się, po czym idziesz dalej spać i ten horror się kontynuuje - miałaś kiedyś tak? (Ja owszem, coś okropnego, grrrr!!) [O] - Tak miałam, a że kocham horrory to wiesz jakoś się nawet cieszyłam. [P] Lubisz zakupy? Ile spędzasz czasu na nich? [O] - Nie za bardzo lubię zakupy. :x Jak jadę sama to z 10 minut. A jak z rodzicami lub babcią to schodzi nawet do 5 godzin! [P] Jakie kobiety Cię pociągają? [O] - Najlepiej takie z mózgiem. Bo bez niego to ani rusz [P] Minionki + ? [P] Kuniec pytanek! Jak się bawiłaś?:* [O] - Z Tobą ?! Najlepiej ! @Różyk [P] Czemu jesteś taką Lamką? [O] - Pewnie dlatego, że się z Tobą zadaję ! [P] Kiedy odpracujesz ostrzeżenie? [O] - Chyba sobie zostawię na pamiątkę [P] Lubisz bardziej mnie czy @Czarnulka? I dlaczego mnie!? [O] - Każesz mi wybierać między żoną a przyjacielem ?! Marzenia Różyk [P] Czemu jako admin GO MODa nie zbanowałaś jeszcze @Naimada za czity? [O] - Dostał SS'y już [P] Powiesz Karolinie @LALA żeby wreszcie do mnie napisała? [O[ - Karolinko napisz do Łukaszka ! hahaha [P] Czemu Legiunia jest taka niesamowita?!?! [O] - Nie lubię polskich klubów. :/ [P] Ile razy dziennie używasz niecenzuralnych słów?[O] - To jest mój przecinek A, że przecinki stawiam często. - Masz odpowiedź [P] Obecna pozycja na sieci w zupełności Ci wystarcza? [O] -Ja tu tylko pomagam. Jeśli chodzi o moda - Nawet się nie nadaję Więc owszem wystarcza. Rola admina mi się podoba [P] Jest jakieś miejsce na ziemi które chciałbyś odwiedzić najbardziej? [O] - HISZPANIA ! [P] Wolisz czytać książki czy oglądać filmy? [O] -Czytać książki. - Większa wyobraźnia [P] Skąd wzięła się Twoja pasja do CSa i innych gierek komputerowych? [O] - I tu trzecia już historia. Zaczeło się to gdy byłam jeszcze malutka. Mój tata zawsze lubiał gry (strzelnianki) a więc i ja w to grałam. Miałam swoją grupkę znajomych, ktorzy grali w Cs'a. (jak byłam mała) Od tamtego czasu przez 6-7 lat grałam w Cs'a 1.6. Potem były również inne gry. (samochodowe, strategiczne, które kocham itp.) Po małej przerwie kuzyn pokazał mi CS:GO w którego gram prawie 2 lata. I teraz od lutego po chyba 3-4 latach przerwy powróciłam do CS'a 1.6 [P] Co dla Ciebie w życiu jest najważniejsze? [O] - Rodzina. Przyjaciele. Miłość. * Nie dostosowałeś się do regulaminu. - [P] Buhaha ;x @chapaj kule [P] Gdzie mieszkasz ?[O] - Dokładnie to: Kraj - Polska Woj. - Świętokrzyskie Powiat - Kazimierski Wieś - Nie podam [P] Masz chłopaka?[O] Chłopaka nie [P] Całowałaś się już?[O] Owszem. Mniam, mniam ! [P] Lubisz sprzątać ?[O] - Nie, kurde. Nienawidzę ! [P] Jeździsz na dyskoteki ?[O] - Kiedyś jeździłam ale mi się znudziło. Teraz to już za stara jestem ! [P] Umiesz tańczyć? [O] - Tak. ! [P] Szatyni czy blond ?[O] - kiedyś miałam fazę na Blondynki hahahaha KA BUM ! A teraz bez różnicy ![P] Jaki kolor oczu masz ? [O] -Oczy piwne życie dziwne... ! Do następnego P&O nominuję jakżeż sympatyczną i miłą panią:@LALA Dziękuję wszystkim za pytanka. Bardzo fajnie i miło mi się odpowiadało. Pozdrawiam 6 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Odpowiedzi na moje pytania nie do końca mnie satysfakcjonują! Propsiki za połączenie bananka i minionów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf251 Postów: 59 Reputacja: 169 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 10m 9s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czyli co w maju się widzimy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Mrs.Fuksiara napisał: [P] Łaj dont ju lajk penis? XDDD [O] - BO FU ?! Ależ skąd! 3 godziny temu, Mrs.Fuksiara napisał: [P] Masz godzinę i możesz zrobić WSZYSTKO - od czego zaczynasz? [O] - Usiądę, wypiję herbatkę i coś poczytam Masz godzinę na zrobienie DOSŁOWNIE WSZYSTKIEGO i Ty siadasz sobie przy książce popijając przy tym herbatkę!? Co możesz właściwie zrobić codziennie!? Oj maluszku! Chyba nie do końca zrozumiałaś moje pytanko. Ps. Pewno pupa Ci zmarzła jak biegałaś w tych majtach po dworze! Haha! Plusior poleciał, fajnie się czytało, żonka! :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 21m 10s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 6 minut temu, Czarnulka napisał: Masz godzinę na zrobienie DOSŁOWNIE WSZYSTKIEGO i Ty siadasz sobie przy książce popijając przy tym herbatkę!? Co możesz właściwie zrobić codziennie!? Oj maluszku! Chyba nie do końca zrozumiałaś moje pytanko. Ps. Pewno pupa Ci zmarzła jak biegałaś w tych majtach po dworze! Haha! Plusior poleciał, fajnie się czytało, żonka! :* Owszem Herbatka... Najlepiej z Tobą lub swoją drugą połówką ;> haha Zrozumialałam pytanie Mrrr ! 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Spóźniłem się z pytaniami -.- Masz farta i tyle! Spoczko foczko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 21m 10s Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Bunny napisał: Spóźniłem się z pytaniami -.- Masz farta i tyle! Spoczko foczko! Ja liczyłam na pytanka od Ciebie a tu dupa :> 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi