Fresz Postów: 2 Reputacja: 13 Grupa: Użytkownik Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 //Pisze za barata. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Borys i . [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Player || BOOST-Master. PL [AMXBans] Reason : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-maliver.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1945241795 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.28.94.29 ' [AMXBans] ======================================= Dlaczego jak brat, który wchodzi z mojego internetu , te same ip itp. to ma bana z nicku jakiegoś Player a nigdy takiego nie miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ty, o ile mnie pamięć nie myli, 2 dni temu dostałeś tutaj perma za granie na WH. Więc w tym momencie, ta historyjka o bracie jest jakoś mało wiarygodna. Btw, w takiej sytuacji, powinien iść od razu ban na zakres... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Brak wzoru, zamykam temat. Poza tym Twoje IP jest zbanowane więc nie wiem czemu Twój udawany brat niby mógłby wchodzić na twoim IP na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zostałeś zbanowany! (Chcesz dostać drugą szansę? Kliknij tutaj!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi