frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 9s Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam, ktoś na pewno tutaj ogarnia takie rzeczy, ja niestety niezbyt. Więc moje zapytanie lepszy jest PS3 czy XBOX 360? Proszę podać powody dlaczego. // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jeżeli zależy Ci na jakości to zdecydowanie ps3. (Choć bardziej poleciłabym ps4) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Postów: 1 tys. Reputacja: 1,2 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 33d 11g 47m 25s Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Szczerze mówiąc ja przy zakupie brałem pod uwagę co mają moi znajomi (w sensie, żeby sobie gry pożyczać xDD), ale jeśli chodzi o jakość to Ewka ma racje. PS zdecydowanie górą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opa. Postów: 143 Reputacja: 252 Grupa: Zbanowany Czas: 1g 37m 34s Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Ja bym brał Xbox'a Pad jest wygodniejszy, jest nowszy od ps3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 24 minuty temu, Opa. napisał: Pad jest wygodniejszy, jest nowszy od ps3 No chyba byłby głupi gdyby kierował się padem! @Ferdek Kiepski - ja Ci mówię! Weź pod uwagę jakość (o ile Ci na niej zależy) oraz tytuły gier, które Cię interesują. Jeśli lubisz gry typu Uncharted czy EPICKIE Heavy rain to chociażby dla tych gier warto zakupić ps3. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 9s Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) 15 godzin temu, Czarnulka napisał: No chyba byłby głupi gdyby kierował się padem! @Ferdek Kiepski - ja Ci mówię! Weź pod uwagę jakość (o ile Ci na niej zależy) oraz tytuły gier, które Cię interesują. Jeśli lubisz gry typu Uncharted czy EPICKIE Heavy rain to chociażby dla tych gier warto zakupić ps3. Bardziej potrzebne to do grania w Fife bądź NFS Ja bym brał Xbox'a Pad jest wygodniejszy, jest nowszy od ps3 Pad akurat mnie nie interesuje Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Ferdek Kiepski // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi