frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 16s Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Typ pracy: Avatar Napis: FryTa^^ Wymiary: Takie jak na avatar, nie pamiętam. Tematyka: Coś w tym stylu co ma @Tynkarz, lecz ja chcę do tego napis F + napis FryTa^^ Kolorystyka: - Dodatkowe informacje: - // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lektura Postów: 41 Reputacja: 73 Grupa: Użytkownik Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Tynkarz ja widzę, że ma coś podobnego do tego. Może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 16s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Godzinę temu, lektura napisał: Tynkarz ja widzę, że ma coś podobnego do tego. Może być? Paint Takiego nie potrzebuje xDD // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lektura Postów: 41 Reputacja: 73 Grupa: Użytkownik Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Z gimpa to robilem... Ciężko sie takie proste rzeczy robi... Rzeczywiście wygląda jak w paincie, ale robilem z gimpa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Odemnie w gimpie: Jak coś nie pasuje to pisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 51s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Takie coś? Myślę że o takie coś chodziło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 16s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 3 godziny temu, FaQeR napisał: Odemnie w gimpie: Jak coś nie pasuje to pisz Już lepiej a możesz dać niżej napis FryTa^^ i nad napisem F? :v Godzinę temu, De$truktoR^^ napisał: Takie coś? Myślę że o takie coś chodziło Mógłbyś zmienić czcionke, a kolor coś takiego jak wyżej ( u faqera ) :v // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aye! Postów: 125 Reputacja: 108 Grupa: Użytkownik Czas: 2g 30m 4s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 @Ferdek Kiepski Moja drobna propozycja. Miłego wieczorku wszystkim! Skrr! 1 -------------------------------------------------------------------------------- Kontaktując się ze mną pamiętaj o tym, że potraktuję Cię tak jak ty mnie. Nie poganiaj mnie do robienia zleceń - Bądź cierpliwy, a zrobię wszystko, żeby nie wcisnąć Ci kitu. Spodobało Ci się to co robię? Daj +,żebym wiedział, że idę w dobrym kierunku. Miej wyj$#%ane, a będzie Ci dane. -------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 51s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Poprawa: powiększone pomniejszone Może takie być? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Masz takie propozycje jeszcze odemnie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 16s Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Dnia 28.04.2017 o 18:39, Aye! napisał: @Ferdek Kiepski Moja drobna propozycja. Miłego wieczorku wszystkim! Skrr! Dnia 28.04.2017 o 19:39, FaQeR napisał: Masz takie propozycje jeszcze odemnie: Dnia 28.04.2017 o 18:43, Destruktor napisał: Poprawa: powiększone pomniejszone Może takie być? Każdy po Plusie @Aye! Najlepsze według mnie // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nirray Postów: 301 Reputacja: 634 Grupa: Zasłużony Inne: Donator Użytkownik Czas: 1d 4g 3m 30s Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Rozumiem, że zlecenie wykonane więc zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi