Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 23g 6m 18s Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Wspierający Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Typ pracy: Awatar Napis: żodyn Wymiary: Jak na awatar Tematyka: żodyn, może być nawet ruszofy jednorożec :d Kolorystyka: taka kurde jak to wytłumaczyć, jak masz kolor forum ten jaśniejszy to taki ciemniejszy niebieski Dodatkowe informacje: Lubie was @De$truktoR^^ Bez napisu żodyn, i taki bardziej mroczny jednorożec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 51s Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Masz takie coś ;v Edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aye! Postów: 125 Reputacja: 108 Grupa: Użytkownik Czas: 2g 30m 4s Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Moja drobna propozycja. Pozdro! Skrr! 1 -------------------------------------------------------------------------------- Kontaktując się ze mną pamiętaj o tym, że potraktuję Cię tak jak ty mnie. Nie poganiaj mnie do robienia zleceń - Bądź cierpliwy, a zrobię wszystko, żeby nie wcisnąć Ci kitu. Spodobało Ci się to co robię? Daj +,żebym wiedział, że idę w dobrym kierunku. Miej wyj$#%ane, a będzie Ci dane. -------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 23g 6m 18s Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Wspierający Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 @Aye! Zobacz mój awatar, dałoby się zrobić czarną obwódkę :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aye! Postów: 125 Reputacja: 108 Grupa: Użytkownik Czas: 2g 30m 4s Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 @Radziu Nie bardzo mam czas na kombinowanie 1 -------------------------------------------------------------------------------- Kontaktując się ze mną pamiętaj o tym, że potraktuję Cię tak jak ty mnie. Nie poganiaj mnie do robienia zleceń - Bądź cierpliwy, a zrobię wszystko, żeby nie wcisnąć Ci kitu. Spodobało Ci się to co robię? Daj +,żebym wiedział, że idę w dobrym kierunku. Miej wyj$#%ane, a będzie Ci dane. -------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający aRR V Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Wspierający V Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Czas: 55d 23g 6m 18s Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Wspierający Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dobra, to dzięki, można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi