Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgodnie z nominacją wystosowaną w poprzedniej edycji następną osobą która idzie pod ostrzał pytań jest: @Naimad Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Skąd pomysł na nick? [O] Z sufitu - odpowiedź w temacie @Naimad Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do piątku [05.05] na zadawanie pytań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 51s Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Jestem Nowy i mało kogo znam i żądam głupie pytanie [P] Jesteś kobietą czy mężczyzną? [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? [P] Jaki masz rozmiar buta? [P] Masz drugie imię? Jeśli tak to jakie? [P] Masz trzecie imię? Jeśli tak to jakie? [P] Masz zwierzątko? [P] Ile masz wzrostu? [P] Masz rodzeństwo? [P] Kebab czy pizza? [P] Nominujesz mnie? [P] Kiedy się poznamy lepiej? [P] Kolor czerwony czy czarny? [P] Cola czy pepsi? [P] Jaki masz kolor włosów? [P] Od kiedy jesteś na forum? [P] Chodzisz do szkoły? [P] Chodzisz na studia? [P] Chodzisz do pracy? [P] Jak tam leci? [P] Lubisz mnie? [P] Jaką jest u ciebie pogoda? [P] Ehh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lektura Postów: 41 Reputacja: 73 Grupa: Użytkownik Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (P) ,Jakie masz zainteresowania? (P) Co lubisz robic w wolnym czasie? (P) Fanta czy pepsi? (P) Uczysz się\pracujesz? (P) Jak trafiles na forum? (P) Ile juz jestes na forum miesiecy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 16s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [P] Masz prawko? [P] Audi vs BMW? [P] Chciałbyś zostać zielonym? [P] Na jakich serwerach grasz na tej sieci? :v [P] Najlepsza osoba według Ciebie na forum? [P] Kto najwięcej z zielonych robi? :v [P] Tysio czy Malinka? // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opa. Postów: 143 Reputacja: 252 Grupa: Zbanowany Czas: 1g 37m 34s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [P] Kiedy się umówimy na zlocik maszyn? [P] Co ile wymieniasz olej w motorze? [P] Jak długo już jeździsz? [P] Ile dałeś za motor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 23m 51s Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 [P] Skąd pomysł na nick ? [P] Co najbardziej podoba Ci się w maliver? [P] Co zmieniłbyś na forum? [P] Jaki masz kolor oczu? [P] Jak wyobrażasz sobie, siebie za 5 lat? [P] Masz jakieś plany na przyszłość ? [P] Masz ulubioną pizze? Jak tak to jaką? [P] Lubisz crossy? [P] Jaki kraj chciałbyś zwiedzić najbardziej ? [P] Jakiego serwera chciałbyś być adminem ? 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 [P] Jesteś łajzą? [P] Lubisz mnie? [P] Kiedy gramy na go modzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 [P] Jak się czujesz zaraz po tym jak dostajesz warna i jak bardzo lubisz wtedy @Damazy? [P] Podoba Ci się Fuksi? [P] Co robiłeś w majówkę? [P] Mieszkasz w domu czy mieszkaniu? [P] Miasto czy wieś? Dlaczego? [P] Odszedłeś kiedyś dalej niż na 3 kroki od domu? [P] Piro powinno być legalne? [P] Dokończ... Arka Gdynia ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 [P] Podasz link do haxów? [P] Lubisz popcorn? [P] Czemu uważasz, że jestem Bogiem? [P] Czy stopy Fuksi śmierdzą? [P] Dlaczego mały murzyn płacze kiedy się go bije łomem? [P] Czymu Różyk to małpa? [P] Czemu tak często zmieniasz nicki na serwie? [P] Dlaczymu zawsze po wejściu na serwer rzucasz bidem jakimś? [P] Dlaczego słońce świeci? [P] Akceptujesz brudas... znaczy muzułmanów? [P] Jesteś tolerancyjny? [P] Gdybyś miał syna i syn powiedziałby Ci że jest gejem, jak byś zareagował? Przez zamknięte okno czy drzwi byś go wywalił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi