Johny Nawalony Postów: 10 Reputacja: 32 Grupa: Zbanowany Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Twój nick: Johny Nawalony Steam id lub IP: 91.197.225.234 Serwer: csgo mod Data bana: 5.03.2017 Wycinek z konsoli: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Johny Nawalony [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Cs-Maliver.PL ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.twoja.com [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 517810379 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.197.225 Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): przypadkowo zrobilem sam jakies 10 ss, wiec wrzuce wszystkie, bo nie wiem ktore : http://www112.zippyshare.com/v/MXzjtQaT/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 6m 55s Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 To przypadkowo wstaw teraz "prawidłowe" ss'y. Nikt z nas nie będzie sprawdział 15 ss'ów, żeby znaleźć te prawdziwe. "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Nawalony Postów: 10 Reputacja: 32 Grupa: Zbanowany Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Teraz, vequu napisał: To przypadkowo wstaw teraz "prawidłowe" ss'y. Nikt z nas nie będzie sprawdział 15 ss'ów, żeby znaleźć te prawdziwe. Jakbym wiedział które to są nie mam bladego pojęcia macie ss z gry przeciez w pare sekund nie wylaczylem hackow... (bo nie mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Burdavsky GO MOD Postów: 610 Reputacja: 512 Grupa: Technik Serwera GO MOD Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 5d 19g 35m 24s Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Ssow robiłem ci tylko 5 nie 15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Nawalony Postów: 10 Reputacja: 32 Grupa: Zbanowany Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Godzinę temu, `Burdavsky napisał: Ssow robiłem ci tylko 5 nie 15 Przecież wiem. Sam zrobiłem dodatkowe SS... Bądź czy nie bądź ss mam czyste, bo nie jestem cziterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Burdavsky GO MOD Postów: 610 Reputacja: 512 Grupa: Technik Serwera GO MOD Inne: Donator Maniak CSM Użytkownik Czas: 5d 19g 35m 24s Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Nie jesteś cziterem ? A ten celownik w awp ? A to puboy? Dałem ci tylko ub wtedy bo dochodziłeś do sieci a ty nawet tyle ile potrzeba ssow nie potrafisz wstawić i 30 min szukasz działu.. GL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 6m 55s Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Rano jeszcze sprawdzę demko i zobaczę co z tym będzie "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Nawalony Postów: 10 Reputacja: 32 Grupa: Zbanowany Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 10 godzin temu, `Burdavsky napisał: Nie jesteś cziterem ? A ten celownik w awp ? A to puboy? Dałem ci tylko ub wtedy bo dochodziłeś do sieci a ty nawet tyle ile potrzeba ssow nie potrafisz wstawić i 30 min szukasz działu.. GL Tak, nie jestem. Celownik w AWP miałem w plikach zarówno jak pubjoy. Żadne z tych rzeczy nie było odpalone oraz nawet nie wiedziałem, że to posiadam. CS mam już parę lat A działu szukałem, bo nowy jestem i nie ogarnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Nawalony Postów: 10 Reputacja: 32 Grupa: Zbanowany Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 czemu mam "zbanowany" jak nie cheatuje jprdl brawo administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 18g 23m 12s Opublikowano 4 Maja 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A się wypowiem. Trochę zrąbałeś, że dałeś 15 ssów a nie 5. Musisz umieć odróżnić ssy. I dla mnie dziwne, że robiłeś ssy gdy dostałeś od admina( w tym momencie jesteś bardziej podejrzany) - Wszystkie ssy były robione z tego co widzę w podobnym czasie. Dziwnym trafem w tym samym czasie co admin. To takie moje spostrzeżenie. Staram się zawsze dłużej patrzeć na osobę grającą i nie omieszkam powiedzieć, że dziwnie grałeś wiele razy. Ale nigdy nie byłam do końca pewna. Oglądając pewne demko z moda (już nawet nie pamiętam które) można było zauważyć, że coś jest nie tak. Jesteś pierwszą osobą do której mam aż tak wielką niepewność. Albo starasz się to dobrze ukryć chociaż Ci to nie wychodzi. Albo po prostu chcesz aby oglądano jak grasz i dla tego grasz jakbyś coś miał. Ja co do Ciebie mam wątpliwości. I z tego co widzę nie tylko ja. 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Nawalony Postów: 10 Reputacja: 32 Grupa: Zbanowany Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 28 minut temu, Mrs.Fuksiara napisał: A się wypowiem. Trochę zrąbałeś, że dałeś 15 ssów a nie 5. Musisz umieć odróżnić ssy. I dla mnie dziwne, że robiłeś ssy gdy dostałeś od admina( w tym momencie jesteś bardziej podejrzany) - Wszystkie ssy były robione z tego co widzę w podobnym czasie. Dziwnym trafem w tym samym czasie co admin. To takie moje spostrzeżenie. Staram się zawsze dłużej patrzeć na osobę grającą i nie omieszkam powiedzieć, że dziwnie grałeś wiele razy. Ale nigdy nie byłam do końca pewna. Oglądając pewne demko z moda (już nawet nie pamiętam które) można było zauważyć, że coś jest nie tak. Jesteś pierwszą osobą do której mam aż tak wielką niepewność. Albo starasz się to dobrze ukryć chociaż Ci to nie wychodzi. Albo po prostu chcesz aby oglądano jak grasz i dla tego grasz jakbyś coś miał. Ja co do Ciebie mam wątpliwości. I z tego co widzę nie tylko ja. nie dziwie się , bo jestem czysty. Ja mam tak, ze jak dostaje bana za ss to ja sam robie te ss . Kiedyś nie wiedziałem, że admin robi i dlatego sam robiłem i teraz tak mi zostało. SS robię tylko wtedy kiedy mam bana na ss. A co to podejrzanego grania - słuchawki, kroki, kampy, spostrzegawczość, fart, SKILL (6 lat gram w cs). Aż tak tępy nie jestem by grać na czitach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 14g 13m 37s Opublikowano 4 Maja 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Wstaw ss i po sprawie. Koniec już lamentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Nawalony Postów: 10 Reputacja: 32 Grupa: Zbanowany Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 8 minut temu, Malinaa. napisał: Wstaw ss i po sprawie. Koniec już lamentu. ss są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Nawalony Postów: 10 Reputacja: 32 Grupa: Zbanowany Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 2 godziny temu, Johny Nawalony napisał: ss są to są wszystkie ss w tym rar jakie mam z css_mirage :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 14g 13m 37s Opublikowano 4 Maja 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Sprawdziłam czasy ss i ss 00-04 mają właściwe czasy a reszta nie, bo sekundy są pomieszane. Możliwe, że te ss są to te właściwe ale nie wiem bo miałam robiony reinstal pc i nie mogłam wejść w grafikę niestety. @vequu patrzyłeś już demko jak pisałeś? @Malinaa. jeszcze nie, bo mi neta co sraj wywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Pierwsze 5scr jest od admina, tam gdzie jest w lewym dolnym rogu napisane ''EELLOO''. Screeny czyste, tylko nie rozumiem jak w trakcie dostawania screenów dałeś sobie kolejne 10 screenów? Dziś już czasu nie będę miał więc zostawiam to @vequu & @yeeee boiiii ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 6m 55s Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Zostałeś odbanowany! Zapraszamy do gry! "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi