A~S~ Postów: 4 Reputacja: 19 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 11m 58s Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Twój nick: A~S~ Serwer: 3 mapy Data bana: 9 godzin temu Wycinek z konsoli: brak zbanowany jestem po prostu Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 43m 35s Opublikowano 5 Maja 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 @hanq6 oraz @vequu jak będziecie mieć czas, to ocencie: dzięki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A~S~ Postów: 4 Reputacja: 19 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 11m 58s Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 6 minut temu, Malinaa. napisał: @hanq6 oraz @vequu jak będziecie mieć czas, to ocencie: dzięki. będę wdzięczny bo już dosyć tego mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLdi Postów: 308 Reputacja: 397 Grupa: Użytkownik Czas: 1d 33m 12s Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 zostałeś zbanowany po obejrzeniu demka przez yeeee boiiii ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Online Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 19g 25m 3s Opublikowano 5 Maja 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 20 minut temu, Malinaa. napisał: @hanq6 oraz @vequu jak będziecie mieć czas, to ocencie: dzięki. Dobra to i ja sie wypowiem. Dzięki Malina że nie zamykałaś. Widząc, że ciągle się kłócą nie które osoby i As dociera swojego. Sama popatrzyłam te demka a więc nawet troszkę rozpisałam. Mogę sama się mylić ale sama jestem początkującym adminem i trochę już widziałam aimów, wh itp. Został tutaj posądzony o No-recoil. Demko mirage -11:29 - normalna akcja - próbował pestkować w afka (nic nie widzę) - 20;21 - gościu słyszał kroki bodajże 3 od prawej z apartów tupał i za sobą kroki. Więc normalne. - Kampi Demko dust2 - 3:07 Nie wiem czy dobrze widać ale gościu zastrzelił i uciekl zrashowal i sie wycofał - Wygląda to podejrzanie ale w sumie zobaczcie zwolnione tempo - 03:45 - miał lekko rozrzut po strzale. To nic nie znaczy. Większość osób tak ma. Nie trzesie wam się ręka ? - Również podejrzane. Aczkolwiek dla mnie norma. Widać to czasem u innych graczy. - 5:25 6:00 13:46 - Nie wiem co wy tam widzicie ale ja normalne full - auta Mogę się mylić. Demko AS - ostatnie - Tutaj możecie się bardziej przyjrzeć moim zdaniem. Bo koledze dziwnie celownik chodził. Chociaż w sumie trochę walił full-auto. 03:15- No tutaj przyznam, że mnie bardzo zdziwiło jak strzela. 05:35- 6:08 - Troche dziwne strzały. Aczkolwiek można to też uznać za pestki. Mój wniosek: AS - Ma dziwne akcje aczkolwiek większość kończy się pestkowaniem lub full autem. Ma dziwne ruchy ale może to przez częstotliwość myszki ? Lub też przez samą myszkę - są myszki gdzie albo prawie wgl nie ma rozrzutu albo jest on duży. Może też on grac na scrollu. Nie wykluczam tutaj wspomagaczy. Aczkolwiek radziłabym sie lepiej przyjrzeć. Ostatnio as próbuje być na sile wywalony za hacki. Miał o wiele gorsze akcje, których tu nie ma. Dla mnie te demka są nie jasne lub nic na nich konkretnego nie widać. Pewnie mi się oberwie no ale cóż. Miłego oglądania ! 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 11:29 20:21 tutaj najbardziej widać(czasówki z demka w zgłoszeniu), w pozostałych sytuacjach też widać skoki celownika. Fuksiara, pośmiałem się trochę 2 godziny temu, Mrs.Fuksiara napisał: -11:29 - normalna akcja - próbował pestkować w afka (nic nie widzę) - 20;21 - gościu słyszał kroki bodajże 3 od prawej z apartów tupał i za sobą kroki. Więc normalne. - Kampi tutaj chodziło o recoil podejrzanego i o to, że skacze mu celownik. To, że kogoś słyszał i kampił nie ma nic wspólnego, nikt wh nie podejrzewał tylko trzeba było zwrócić uwagę na to jak strzela. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zostałeś zbanowany! (Chcesz dostać drugą szansę? Kliknij tutaj!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi