TaK to Ja Postów: 0 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 TaK to Ja admin yeeee boiiiii wrzucilem ss na forum które zostały zrobione podczas gry a on mi pisze ze zmieniłem jakieś czasy bo są ss zrobione co minutę a nie co sekundę , co ja moge za to ???!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Piszesz skargę na niego bo Ci napisał prawdę? Screeny są robione co sekundę, dla przykładu 00:00:00, 00:00:01, 00:00:02, twoje zaś są 00:01:00, 00:03:02... czyli coś przy nich zrobiłeś i mają inny czas modyfikacji. Problem leży po twojej stronie i jeżeli nie masz tych screenów normalnych, z normalnymi czasami to ban zostaje. Myślę, że temat do zamknięcia bo nie ma czego tutaj więcej tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Pytasz się, dlaczego nie dostałeś UB, tak? https://zapodaj.net/images/a27c2b027cf08.bmp To jest ostatni screen z tej paczki, którą wrzuciłeś. Pomijając niepasujący czas modyfikacji, to, co zaznaczyłem, jest jeszcze ciekawsze Więcej chyba tłumaczyć nie trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 5 godzin temu, PluszaQ napisał: Pytasz się, dlaczego nie dostałeś UB, tak? https://zapodaj.net/images/a27c2b027cf08.bmp To jest ostatni screen z tej paczki, którą wrzuciłeś. Pomijając niepasujący czas modyfikacji, to, co zaznaczyłem, jest jeszcze ciekawsze Więcej chyba tłumaczyć nie trzeba... tak mapa po prostu wygląda, może tak widać, ale idź sobie w tamto miejsce i zobaczysz, że masz tak samo Żaden moderator nie postanowił tego zamknąć/odrzucić... to ja to zrobię i zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi