.:Dizzy:. Postów: 23 Reputacja: 51 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 50m 6s Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Nick: .:Dizzy:. Wiek: 14 Jak długo zajmujesz się grafiką: pół roku Jakich programów do edycji grafiki używasz: Używam róznych Photoshop czasami :P Trzy twoje prace (link): Nie posiadam linków ale wam ję przeslę tutaj PRACE: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Jestem na nie. Prace na niskim poziomie, tyle mi wystarcza Ale ćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 9s Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jestem na nie. #za krótko jesteś z nami #prace są słabe // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 42m 4s Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Nie nie. Słabo Cię znamy, a prace za bardzo nie przekonują "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 18m 50s Opublikowano 12 Maja 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Przepraszam ale jestem na nie. Jesteś spoko osóbką, tam troszkę Cię poznałam. Ale zbyt mało abyś mógł być moim zdaniem grafikiem. Posiedź z nami dłużej i poznaj ludzi, daj się im poznać i dopiero startuj. Co do prac, widziałam lepsze w Twoim wykonaniu Nie, że są złe aczkolwiek tamte były o wiele lepsze. A więc ! Pracuj, poznawaj ludzi i z pewnością Ci się uda być grafikiem 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks5 ODD2 #1 Postów: 1,4 tys. Reputacja: 2,1 tys. Grupa: Admin CS 1.6 [Only DD2 #1] ODD2 #1 Inne: Użytkownik Czas: 4d 18g 45m 25s Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jestem na Nie - jesteś nowy - Nikt cię tutaj nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Postów: 1 tys. Reputacja: 1,2 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 33d 11g 47m 25s Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Bardzo słabe prace. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający Borówka III Postów: 5,7 tys. Reputacja: 4,2 tys. Grupa: Wspierający III Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Typer Miesiąca Czas: 182d 8g 23m 2s Opublikowano 12 Maja 2017 Wspierający Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Trenuj na tutorialach, próbuj się sam tym bawić wszystkim a dojdziesz do własnego stylu. Na ten moment jestem na NIE, przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ulala. No troszkę słabizna - nie oszukujmy się. Jeśli rzeczywiście sprawia Ci to przyjemność i chcesz w to brnąć to zachęcam do większego zainteresowania ( tak na poważnie ) grafiką. Oglądaj tutki, kombinuj, a z czasem będzie lepiej. Niestety jestem na nie. Wątpię, aby ktokolwiek skorzystał z Twojej pracki. Powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 9s Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Dizzy odszedł także temat zamykam #cls // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi