Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Na pewno macie masę pytanek do Agatki, więc dałem wam szansę realizacji! Musi być dużo i żeby nie było łatwo odpowiedzieć!! <3 Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Najlepszy klub piłkarski w Polsce [O] Legiunia Warszawa <3 - odpowiedź w temacie @Malinaa. Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do soboty [26.05] na zadawanie pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
❄LadyMaccon❄ Postów: 196 Reputacja: 314 Grupa: Zbanowany Czas: 1g 43m 12s Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? [P] Jakie masz Hobby? [P] Co lubisz jeść? [P] Co lubisz oglądać? [P] Palisz? [P] Uczysz się czy Pracujesz ? [P] Skąd pomysł z założeniem Forum? [P] Skąd pomysł na taką nazwę Forum? [P] Jaki masz staż w CS? [P] Kogo nie lubisz na Forum? [P] Masz rodzeństwo? [P] Pozdrawiam cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plejsy Babci Jadzi Postów: 242 Reputacja: 469 Grupa: Użytkownik Czas: 5d 3g 16m 52s Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 [P] Jakie plany na przyszłość? [P] Lubisz mnie? [P] Dlaczego Różyk to małpka? [P] Gdzie jest mój avek, pytam się ja ?!?! [P] Co chciałabyś w sobie zmienić? [P] Masz ulubioną pizzę ? Jak tak to jaką? [P] Jest ktoś z forum , kogo lubisz najbardziej? [P] Hera, koka, a może hasz? [P] Jedna rzecz jaką lubisz robić na co dzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 9s Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 [P] Ile masz wzrostu? [P] Kiedy pójdziemy na wspólne piwko? [P] Masz osobę, która zaszła Ci za skóre na forum? [P] Jaki masz silnik w tej audi? [P] piwo czy wódka? [P nominujesz mnie? [P] Lubisz Mnie? [P] Długo się znamy... Opisz mnie w 3-4 zdaniach. [P] Tysiek czy rozyk? [P] Najlepsza komedia według Ciebie? [P] Najgorsza komedia według Ciebie? [P]Audi czy bwm? [P] Dlaczego mówią na Ciebie ruda? [P] Dlaczego mówisz na mnie ziemnior? [P] Pamiętasz skąd się wzięło - Kluseczka i Paczek? [P] Według Ciebie, kto najlepszy Moderator? [P] Lato czy zima? [P] Gdzie będzie ten zlot dokładnie? [P] Jakieś przygody w dzieciństwie? Jeśli tak to opisz choć 1 [P] Co najczęściej ogl w tv? [P] Najgorsza wpadka przy chłopaku? [P] Masz jeszcze kartę rowerową? [P] Ile lat miałaś jak zaczęłaś imprezować? [P] A Różyk to pipa czy nie? [P] Co robisz w wolnym czasie? // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Postów: 1,2 tys. Reputacja: 1,9 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 20g 52m 35s Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 [P] Masz japonki? [P] Masz rajstopy? [P] Masz rodzeństwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaniPe Postów: 20 Reputacja: 14 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 [P] - Ulubiony gatunek muzyczny? [P] - Dlaczego jest wyjątkowy? [P] - Grywasz w jakieś gry na facebook'u? [P] - Czym się zajmujesz w życiu prywatnym? [P] - Jak masz na drugie imię? [P] - Jesteś tolerancyjna? [P] - Jakie masz zdanie w temacie uchodźców? [P] - Co lubisz w sobie najbardziej? [P] - Twój ulubiony kolor? [P] - Masz lęk wysokości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opa. Postów: 143 Reputacja: 252 Grupa: Zbanowany Czas: 1g 37m 34s Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 [P] Masz rajstopy? [P] Umiesz pływać? [P] Czy będziesz oglądać walke Robert Burneika vs Popek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmano Postów: 21 Reputacja: 25 Grupa: Użytkownik Czas: 5g 47m 32s Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 To teraz ja [P] Największa porażka? [P] Największy sukces? [P] - też uwielbiasz tą emotkę? :v [P] Jedna supermoc, która możesz wybrać, na stałe, co to będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 [P] Jest tu na sieci ktoś w kim pokładałaś nadzieje ale w trakcie swojej przygody zawiódł? Konkrety proszę! [P] Uważasz, że dla sieci dałaś/dajesz tyle ile jesteś z siebie maksymalnie "wydusić"? [P] Gdyby ktoś nagle zapukał do Twoich drzwi z ofertą powrotu do siatkówki to co byś zrobiła? [P] Jaki był Twój najstraszniejszy sen? [P] Skąd wzięła się ta lekka obsesja na punkcie swojego wyglądu? [P] Jesteś zazdrośnicą? [P] Czy w jakimś stopniu brakuje Ci tutaj Syśki @Pyskata.? [P] Jakie emocje odczuwasz na myśl o @fliver. ? [P] Planujesz jakiś dłuższy wyjazd na wakacje? [P] Po zaliczonym roku oddasz się wypoczynkowi czy wracasz do bycia kelnereczką ? [P] Jeśli miałabyś porównać wszystkie sieci na których miałaś przyjemność przesiadywać to czy Maliver byłby na 1 miejscu? [P] Masz już plan na nową fryzurkę? [P] Czy stosowałaś w młodości jakąś specjalną dietę żeby urosnąć taką dużą? [P] Czemu zdarza Ci się robić Twojemu kotu zdjęcia w środku nocy i wysyłać je do ludzi, mimo, że nic na nich nie widać? [P] Masz już sześciopaczek na brzuchu? [P] Jak bardzo chciałabyś zbić @PluszaQa kiedy ten do Ciebie fika? [P] Jesteś zadowolona z tego co @Borówka wniósł do redakcji ? [P] Ile pieniędzy zarobiłaś już od początku istnienia sieci? [P] Ile kasiorki chcesz za czerwony kolor? [P] Podobały się pytanka? Pozdrwiam <3 Buziaczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DouseR. Postów: 11 Reputacja: 44 Grupa: Użytkownik Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 [P] Ile masz wzrostu? [P] Ile ważysz? [P] Imię twojego pierwszego chłopaka to? [P] Dlaczego Malinaa? [P] Twoja ulubiona gra na smartfon? [P] Ile chcesz dożyć lat? [P] Zagadka. Jak włożyć słonia do szafy? [P] Lew organizuje przyjęcie, zaprasza na nie wszystkie zwierzęta, jakie zwierzę nie przyjdzie? [P] Rzeka jest pełna krokodyli. Jak przejdziesz przez rzekę? [P] Suchar. Jak nazywa się kot, który leci? [P] Twój ulubiony program telewizyjny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 [P] Jakie masz zdanie na mój temat? tylko szczerze. [P] Jaką pizze najbardziej lubisz? [P] Jaki masz kolor ścian w swoim pokoju? [P] Czego we mnie nie lubisz? [P] Jaki samochód chciałabyś mieć? [P] Jaki masz cel w życiu? [P] Jaki film polecasz? [P] Jesteś wierząca? [P] Chciałabyś mieć dzieci? Jak tak to ile? Później pewnie jeszcze coś dopiszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 20m 47s Opublikowano 24 Maja 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Trudno zadać pytania, które nie padły. Najwyżej się powtórzą [P] - Jak miała na imię Twoja pierwsza miłość? [P] - Jak wyobrażasz sobie - siebie za 5 lat ? [P] - Ile lat grasz w cs 1.6? [P] - Kebab or pizza? [P] - Gdzie chciałabyś spędzić wymarzone wakacje ? [P] - Kim chcesz zostać w przyszłości? [P] - Wymarzona praca? (pyt. powiązane z powyższym) [P] - Ulubiony kolor ? [P] - Ile lat miałaś gdy się pierwszy raz całowałaś? [P] - Tęsknisz za kimś ? za kim ? ;x ( ja wiem, ze za mną no ale ciii ;x) [P] - Brakuję Ci kogoś na maliver? 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 9s Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Czas zadawania pytań juz dobiegł końca (do soboty). Teraz czekamy na odpowiedzi od @Malinaa. #Zamykam // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi