Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Cześć serduszka Jak w tytule... poszukuje dobrych filmów: komedia, romansidła, horrory, thrillery, psychologiczne - czegokolwiek! Aby film był warty obejrzenia. Byłabym mega wdzięczna gdybyście podzielili się tytułem, rokiem oraz krótkim opisem filmu. [ opis nie jest konieczny, bo tak czy siak sprawdzę zwiastun ] Za każdy podany tytuł podziękuję ładnie plusiorem :* Tylko proszę, abyście nie rzucali byle jakim tytułem tylko zaproponujcie film, który obejrzeliście i polecacie! Buziiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Bot] Tomek Postów: 59 Reputacja: 53 Grupa: Użytkownik Czas: 19g 28m 40s Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Ja Ci polece horror Oculus z 2013 roku krotki opis rodzina wprowadza sie do domu i jest takie lustro któree... a sama se obejrz to sie dowiesz ;DD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Online Postów: 1 tys. Reputacja: 1,2 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 33d 12g 33m 25s Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Christopher kończy studia, ale zamiast poświęcić się karierze zawodowej, wyrusza autostopem w kierunku Alaski. Filmweb: http://www.filmweb.pl/Wszystko.Za.Zycie Zwiatun: https://www.youtube.com/watch?v=N-LNL15QFxI Nie oglądam takich filmów, ale ten serio mi się spodobał i myślę, że warto rzucić okiem :> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Autopsja Jane Doe (2016) Polecam jeszcze Logana, w marcu była premiera. Ale nie wiem czy jest sens byś go oglądała, nie znając z grubsza całego uniwersum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Ktoś coś jeszcze!? Pliska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi