Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 27m 25s Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgodnie z ostatnią nominacją do kolejnej edycji nominowany został nasz Moderatorek @FryTa^^ Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Klub z Wronek? [O] Amica Poznań - odpowiedź w temacie @FryTa^^ Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do niedzieli [11.06] na zadawanie pytań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
❄LadyMaccon❄ Postów: 196 Reputacja: 314 Grupa: Zbanowany Czas: 1g 43m 12s Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 [P] ~ Ile masz lat? [P] ~ Jak masz na imię? [P] ~ Jaki sport uprawiasz? [P] ~ Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] ~ Pracujesz czy się Uczysz? [P] ~ Masz rodzeństwo? [P] ~ Jakie masz marzenie? [P] ~ Gdzie mieszkasz? [P] ~ Masz ulubioną pizzę ? Jak tak to jaką? [P] ~ Jakie plany na przyszłość? [P] ~ Ile masz wzrostu? [P] ~ Piwo czy Wódka? [P] ~ Marihuana czy Koks? [P] ~ Lato czy Zima [P] ~ Lubisz Mnie [P] ~ Audi czy BMW [P] ~ Najlepsza komedia według Ciebie? [P] ~ Najgorsza komedia według Ciebie? [P] ~ Nominujesz mnie? [P] ~ Grywasz w jakieś gry na facebook'u? [P] ~ Jak masz na drugie imię? [P] ~ Jesteś tolerancyjna? [P] ~ Jakie masz zdanie w temacie uchodźców? [P] ~ Co lubisz w sobie najbardziej? [P] ~ Twój ulubiony kolor? [P] ~ Masz lęk wysokości? [P] ~ Pozdrawiam Cię [P] ~ Arka czy Lechia [P] ~ Palisz czy Nie palisz [P] ~ Ile ważysz [P] ~ Jaki masz model telefonu [P] ~ Jaki masz komputer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Online Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 26m 4s Opublikowano 4 Czerwca 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 [P] - Drugie imię? [P] - Kiedy idziemy na pizzę?! [P] - Kim chciałbyś zostać w przyszłości? [P] - Trzy najbliższe Ci osoby z forum to.. ? [P] - Skąd pomysł na taki nick? [P] - Ulubiony klub? [P] - Podaj swoją ulubioną nutę? [P] - Jak ma na imię Twoja kobieta? ^^ [P] - Pijesz? Palisz? [P] - Gdzie chciałbyś najbardziej wyjechać? Co zwiedzić? ^^ 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 155d 10g 20m 35s Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 [P] Co sądzisz o mnie? [P] Gdzie byłeś jak Cię nie było? [P] Wierzysz w horoskopy? (Uzasadnij dlaczego) [P] Z kim na forum masz najlepszy kontakt? [P] Gdybyś wygrał w totka, na co byś przeznaczył pieniądze? [P] Dokończ zdanie cs-maliver.pl to? [P] Twój wymarzony samochód to? [P] Gdybyś miał możliwość zmienienia mi nicku, na jaki byś ustawił i dlaczego akurat ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 18 tys. Reputacja: 15,9 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 348d 8g 58m 18s Opublikowano 6 Czerwca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 [P] Lubisz ziemniaki? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Jaki smak lizaka lubisz? [P] Pozdrowisz ode mnie swoją lejdi? [P] Zaproś dziewuszke na forum! Nauczymy ja grać, co Ty na to? [P] co planujesz robić po szkole? [P] Ulubiony kolor? [P] Kiedy przestaniesz mnie nazywać pączkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 [P] Lubisz czipsy? [P] Dlaczego mówię na ciebie czpis? [P] Jak można nie lubić golonki?!?!?! [P] Lubisz bekon? [P] Co sądzisz o islamizacji Europy? [P] Jest za przyjęciem ciapatych do Polski? [P] Oglądałeś wczorajszy meczyk przeciwko Rumunom? [P] Czy "Lewy" zostanie królem strzelców eliminacji? [P] Jak dalego zajdzie reprezentacja na mistrzostwach u-21 w Polsce? [P] Jaki jest twój ulubiony klub piłkarski nie licząc Leszka? [P] Dlaczego Legija ssie? [P] Co sądzisz o mnie? [P] Kogo wywaliłbyś z tego forum, jeżeli miałbyś taką możliwość? [P] Jakiego serwera Ci tutaj brakuje? [P] Czemu często płaczesz? [P] Dlaczego chciałeś zrezygnować z modka? [P] Czy chcesz żeby kebsik aka sysia wróciła na forum? [P] Z kim masz najlepszy kontakt na forum? [P] Lubisz popcorn? [P] Widzisz kogoś w roli moderatora z osób przebywających na forum? [P] Ziemniaczek? [P] Kiedy wpaść do ciebie? [P] Kot czy pies? [P] Frytki czy talarki? [P] Sos czosnkowy czy kepucz? [P] Porsche czy ferrari? [P] Maliny czy truskawki? [P] O której zazwyczaj się budzisz? [P] O któej zazwyczaj kładziesz się spać? [P] Za co masz VACA [P] Lubisz odpowiadać na pytania? [P] Wolisz zadawać czy odpowiadać na pytania? [P] Czemu słońce świeci? [P] 2x2*3-1-5/1*0=? [P] Lubisz czarny humor? [P] Chciałbyś parującego muffina z czekoladą w środku od @Ireczek? [P] Dlaczego masz spine z Fuksi? [P] Dlaczego tam gdzie mieszkasz psy dupami szczekają? [P] Ostatnie pytanie. Gdzie jest Nemo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi