Skocz do zawartości

- ODRZUCONE - Opiekun Serwera dd2

Grajek dMb

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Klaudiusz
Nick:Grajek dMb
Link do banid:http://banid.pl/kto?to=0:0:187640958
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Przede wszystkim dlatego,że mam dużo wolnego czasu i poświęcam ten czas na granie w cs'ka i przeglądaniu forum.Myślę, że przydam się w ogarnięciu spraw na serwerze jak i na forum
Jakiego serwera chciałbyś/byś zostać Opiekunem:Only De_Dust2
Dlaczego akurat tego serwera:Przebywam na tym serwerze praktycznie ciągle i bardzo mi się spodobał. Mila administracja jak i gracze.
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak Byłem
Znajomość amxx i panelu (0-10):8-9 
Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Oczywiście, że TAK
Coś o sobie:Mam na imie Klaudiusz, mam 16lat. Mieszkam w małej miejscowości Przezmark położonej na Pólnocy, w okolicach miejscowości Elbląg. Jestem nie dużym blondynem.

Chodzę do 2 klasy gimnazjum. Jestem wysportowanym niskim chłopakiem. Moje hobby to granie w piłkę nożna jak i granie w cs'a. Zawsze pakuję się w jakieś kłopoty nie raz nic nie zrobie ale i tak wszystko pójdzie na mnie no cóż takie życie. Ciągle szukam zaczepki u innych kolegów ze szkoły, już nie raz brałem udział w bójce. Jak skończę gimnazjum zamierzam iść na informatyka czemu? To bardzo proste dobrze znam się na komputerach. Jako mały chłopiec byłem ciężko chory nie raz mnie reanimowali i byłem w szpitalu z zapaleniem lewego płuca. Do tej pory mam astmę oskrzelową ale jakoś z tym żyje. Z jednej strony mi to się podoba bo mam jakieś tam przywileje w szkole. Ciężko było mi sie pogodzic z tym ze jestem chory no ale z czasem się z tym pogodziłem i żyłem dalej. Myślę, że tyle wystarczy.

Edytowane przez Grajek dMb

wgif_aqnnhps.gif

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

nie wiem czy jest teraz potrzeba na 3 opiekuna na dd2? 

Chyba że ktoś z opiekunów widzi taką potrzebę to wtedy czemu nie ... jak chcesz się wykazywać ... choć wszystko hula jak należy ...

• Właściciel

Masz admina tydzień, myślę, że to jeszcze nie pora na Opiekuna. ;) 

Twoje podanie zostało odrzucone!

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.