Skocz do zawartości

Dla paroofki <3

ponczuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Odchodzę, ponieważ drażnią mnie ciągłe zmiany stylów, hackowanie forum itd. Nie oszukujmy się, ale po 2 miesiącach forum powinno być zrobione do perfekcji. Żegnam i pa. Pozdrowienia dla paroofki, który zadał pytanie "Bierze urlop z powodu stylu.. Czyli siedział tutaj z nami na posadzie moderatora tylko z powodu poprzedniego stylu?".

• Lubię to! 1

• Wspierający

Co Ci się na baniak stało? xd Jak coś to masz kontakt steam i na czołgach ;) Powodzenia  

borowka.png.eaa051a76ab9d8722bfb64ab02824d19.png

• Zasłużony

Ej pochopna decyzja, a poza tym większego komentarza nie będę pisała..

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Twoja decyzja mnie zaskoczyła, powinieneś ignorowac osoby takie jak proofka. Ale cóż, to twoja decyzja, powodzenia, wbijaj na forum żeby popisać. :elo:

Ignorować? A to co, moja wina, że poprzedni styl miał dużo błędów? Moderator, który nie potrafi zrozumieć, że styl MUSI być zmieniony, bo są z nim problemy. Jedynie kogo można zignorować to takie marudy, które narzekają na styl etc.

Bez pozdrowień.

Mam problemy z oczami i takie oczoje*ne kolory mnie denerwują. Automatycznie zaczynają mi oczy łzawić, piec, ekran rozmazywać i głowa boleć. 

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.