Grajek dMb Postów: 41 Reputacja: 83 Grupa: Użytkownik Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Twój nick:Suspect Steam id lub IP:'STEAM_0:1:104355270' Serwer:DD2 Data bana:2017-06-18 Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.CS-Maliver.PL [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na www.CS-Maliver' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:104355270' [AMXBans] Your IP: '37.47.233.31' [AMXBans] =============================================== Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): SSY W RAR: http://www43.zippyshare.com/v/D1Wbo5f7/file.html Edytowane 19 Czerwca 2017 przez Grajek dMb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ koks5 Postów: 1,4 tys. Reputacja: 2,1 tys. Grupa: Premium+ Inne: Admin CS 1.6 [Only DD2 #1] ODD2 #1 Użytkownik Czas: 4d 14g 40m 12s Opublikowano 18 Czerwca 2017 Premium+ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Screeny mają być spakowane w jedną paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grajek dMb Postów: 41 Reputacja: 83 Grupa: Użytkownik Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Teraz, koks5 napisał: Screeny mają być spakowane w jedną paczkę Napisałem, że nie mogę spakować nie wiem czemu wgl nie pokazuje mi "spakuj w winrar" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ koks5 Postów: 1,4 tys. Reputacja: 2,1 tys. Grupa: Premium+ Inne: Admin CS 1.6 [Only DD2 #1] ODD2 #1 Użytkownik Czas: 4d 14g 40m 12s Opublikowano 18 Czerwca 2017 Premium+ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 to unban nie będzie wzór jest to tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grajek dMb Postów: 41 Reputacja: 83 Grupa: Użytkownik Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Teraz, koks5 napisał: to unban nie będzie wzór jest to tak ma być no jakos typ zrobił tak samo i unban dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 A co tutaj się wyprawia? Wy jakiś nowy regulamin macie? Jak tak to podajcie do opinii publicznej. 12. Admin ma zakaz banowania osób z taką samą bądź wyższą rangą na serwerze.- wyjątkiem jest nadmierny brak kultury przez admina, używanie wspomagaczy oraz działanie na szkodę serwera. @koks5 polecam zapoznać się ponownie z regulaminem admina, masz go tutaj ---> http://cs-maliver.pl/temat/10-regulamin-serwera-only-dd2/ Masz podejrzenie, że leci odpalony? Nagraj demo najlepiej, bo lepsza "jakość" niż HLTV. Dajesz potem komuś z BL albo opiekunom i wtedy oni się tym zajmują. Nie masz prawa mu dać perma, bo sądzisz, że coś ma. Myśl i stosuj się do regulaminu. @Grajek dMb screeny mają być spakowane w paczkę .rar i nie ma odstępstw od tego. @Różyk @URLOP-Malinaa. proszę o interwencję w tym temacie, bo ktoś sobie samowolkę odwala. Kolejnym postem ma być wypowiedź opiekunów, bądź screeny spakowane w paczkę .rar skoro nie umiesz edytować postów. Inny post osób, które nie mają nic wspólnego ze sprawą albo nie wnoszący zupełnie nic będzie karany warnem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 343d 19g 17m 33s Opublikowano 18 Czerwca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Wyślij nawet jakiemuś koledze na fb i poproś o spakowanie. A jak nie to ja w dzien sprawdze ss, jak otworzę laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 18m 35s Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Co do samego Koksa to zarzuty bezpodstawne, bo Grajek grał na innym nicku, więc w tym przypadku był zwykłym graczem. Wersja z Ssami mnie nie przekonuje kompletnie, bo tak mógłby napisać sobie każdy, bez podania konkretów i do tego na jednym z nich są jakieś dziwne kropki(może strzały, może znaczniki-do analizy z demkiem ale to rano, bo teraz w pracy jestem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grajek dMb Postów: 41 Reputacja: 83 Grupa: Użytkownik Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 12 godzin temu, Różyk napisał: Co do samego Koksa to zarzuty bezpodstawne, bo Grajek grał na innym nicku, więc w tym przypadku był zwykłym graczem. Wersja z Ssami mnie nie przekonuje kompletnie, bo tak mógłby napisać sobie każdy, bez podania konkretów i do tego na jednym z nich są jakieś dziwne kropki(może strzały, może znaczniki-do analizy z demkiem ale to rano, bo teraz w pracy jestem). Też je zauważyłem ale jakbyście chcieli to moge nagrać demko jak gram ale gralem na steamie Na nicku Suspect ale jak chcecie demko to pisac pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Postów: 450 Reputacja: 702 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 4g 47m 52s Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 SSy spakuj i wrzuć, a nie żadne demo ... Przypominam, że masz na to 24h od kiedy dostałeś bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Czasy modyfikacji w ogóle się nie zgadzają, screeny są robione w odstępie jednej sekundy, natomiast u ciebie wygląda to tak; scr 1 - 13:07:28 scr 2 - 13:08:35 scr 3 - 13:08:22 (tutaj wynika, że trzeciego screena dostałeś 13 sekund wcześniej niż drugiego...) scr 4 - 13:09:03 scr 5 - 13:08:54 scr 6 - 13:08:22 scr 7 - 13:08:55 Ewidentnie widać, że screeny były w jakiś sposób modyfikowane (edytowane, zmieniane) Steam, nie steam.. ponownie nakładam bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zostałeś zbanowany! (Chcesz dostać drugą szansę? Kliknij tutaj!) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi