Skocz do zawartości

- ZBANOWANY - Ssy Suspect

Grajek dMb

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Suspect

Steam id lub IP:'STEAM_0:1:104355270'

Serwer:DD2

Data bana:2017-06-18

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.CS-Maliver.PL
[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na www.CS-Maliver'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:104355270'
[AMXBans] Your IP: '37.47.233.31'
[AMXBans] ===============================================

Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): SSY W RAR: http://www43.zippyshare.com/v/D1Wbo5f7/file.html

Edytowane przez Grajek dMb

wgif_aqnnhps.gif

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

• Premium+

Screeny mają być spakowane w jedną paczkę

koks5 (1).jpg

• Premium+

to unban nie będzie wzór jest to tak ma być

koks5 (1).jpg

A co tutaj się wyprawia? Wy jakiś nowy regulamin macie? Jak tak to podajcie do opinii publicznej.

12. Admin ma zakaz banowania osób z taką samą bądź wyższą rangą na serwerze.- wyjątkiem jest nadmierny brak kultury przez admina, używanie wspomagaczy oraz działanie na szkodę serwera.

@koks5 polecam zapoznać się ponownie z regulaminem admina, masz go tutaj ---> http://cs-maliver.pl/temat/10-regulamin-serwera-only-dd2/

Masz podejrzenie, że leci odpalony? Nagraj demo najlepiej, bo lepsza "jakość" niż HLTV. Dajesz potem komuś z BL albo opiekunom i wtedy oni się tym zajmują. Nie masz prawa mu dać perma, bo sądzisz, że coś ma. Myśl i stosuj się do regulaminu.

@Grajek dMb screeny mają być spakowane w paczkę .rar i nie ma odstępstw od tego.

@Różyk @URLOP-Malinaa. proszę o interwencję w tym temacie, bo ktoś sobie samowolkę odwala.

Kolejnym postem ma być wypowiedź opiekunów, bądź screeny spakowane w paczkę .rar skoro nie umiesz edytować postów. Inny post osób, które nie mają nic wspólnego ze sprawą albo nie wnoszący zupełnie nic będzie karany warnem. Pozdrawiam.

i2Dfwmb.png

• Właściciel

Wyślij nawet jakiemuś koledze na fb i poproś o spakowanie.  A jak nie to ja w dzien sprawdze ss, jak otworzę laptopa. ;)

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Co do samego Koksa to zarzuty bezpodstawne, bo Grajek grał na innym nicku, więc w tym przypadku był zwykłym graczem. Wersja z Ssami mnie nie przekonuje kompletnie, bo tak mógłby napisać sobie każdy, bez podania konkretów i do tego na jednym z nich są jakieś dziwne kropki(może strzały, może znaczniki-do analizy z demkiem ale to rano, bo teraz w pracy jestem).

uANLo7e.gif                               3f6ec08cf020a.png

12 godzin temu, Różyk napisał:

Co do samego Koksa to zarzuty bezpodstawne, bo Grajek grał na innym nicku, więc w tym przypadku był zwykłym graczem. Wersja z Ssami mnie nie przekonuje kompletnie, bo tak mógłby napisać sobie każdy, bez podania konkretów i do tego na jednym z nich są jakieś dziwne kropki(może strzały, może znaczniki-do analizy z demkiem ale to rano, bo teraz w pracy jestem).

Też je zauważyłem ale jakbyście chcieli to moge nagrać demko  jak gram ale gralem na steamie Na nicku Suspect ale jak chcecie demko to pisac pw

wgif_aqnnhps.gif

Czasy modyfikacji w ogóle się nie zgadzają, screeny są robione w odstępie jednej sekundy, natomiast u ciebie wygląda to tak;

scr 1 - 13:07:28

scr 2 - 13:08:35

scr 3 - 13:08:22 (tutaj wynika, że trzeciego screena dostałeś 13 sekund wcześniej niż drugiego...)

scr 4 - 13:09:03

scr 5 - 13:08:54

scr 6 - 13:08:22

scr 7 - 13:08:55

Ewidentnie widać, że screeny były w jakiś sposób modyfikowane (edytowane, zmieniane)

Steam, nie steam.. ponownie nakładam bana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.