Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 8g 41m 38s Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nick OSKARŻONEGO: Tak Ty Steam ID / IP: # 4 "Tak Ty ;>" 1969 VALVE_0:4:1008526970 16 43:10 7 0Nazwa serwera: DD2Link do demka: proszę http://f1.hltv.org.p...e_dust2.dem.zipRodzaj wspomagacza: wallhack Rozpiska dema: Nie ma co się rozpisywać jedzie modelowo. W sumie i możecie teraz się wykazać, którzy złożyli podania do dołączenia do blacklisted - czekam na Wasze rozpiski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nic szczególnego nie dostrzegłem, widział CT przebiegającego przez środek, później gdy drugi raz wychylił CT to go zabił. Później widział kawałek spadochronu więc włączył celownik[zooma] w AWP. Nie chodził wmodelowany, jedyną dziwną sytuacją mogła być akcja z 7:02 zatrzymał się tak jakby wiedział, że tam jest przeciwnik ale to za mało. WNIOSEK PO TYM CO NAGRAŁAŚ, NIE Z HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Jak dla mnie również nic szczególnego na tym demku nie ma, nie chodzi wcelowany przez ścianę, nie namierza, brak reakcji przy wyjściach przeciwników zza ściany.#CzystyTrafił po prostu na słabszych przeciwników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 6m 55s Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Demko, które rozpisałem: http://f1.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-1606031206-de_dust2.dem.zip 05:54-widać jak celownik skaczę (-) 10:13-ewidentnie widać jak przeskakuje mu celownik z jednego na drugi i po chwili wraca (-) 14:03-celownik "zwariował" przeskoczył z jednego na drugiego w momencie strzału, czego rezultatem jest pudło (-) 14:05-celownik ponownie przeskakuje na przewciwnika, gdy ten nawet w niego nie celował... (-) 15:20-wychyla wcelowany modelowo + 5 sek. wcześniej widać było jak celownik skakał po rywalu (-) 19:46-celownik przeskakuje na głowę rywala... (-) Do zbanowania.. 1 "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Demko, które rozpisałem: http://f1.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-1606031206-de_dust2.dem.zip 05:54-widać jak celownik skaczę (-) Gdzie skacze? Wyskoczył wcelowany w CT, a potem normalnie przesunął celownik na postać. 10:13-ewidentnie widać jak przeskakuje mu celownik z jednego na drugi i po chwili wraca (-) - Nie rozumiem w jakim sensie. Jest tam dwóch gości, jeden wbiega w długą, a drugi czeka przed. Celownik mu na nic nie przeskakuje 14:03-celownik "zwariował" przeskoczył z jednego na drugiego w momencie strzału, czego rezultatem jest pudło (-) Nie widzę tutaj nienaturalnego przeskoku, jedyna dziwna rzecz to ten przeskok na ziemie ale to nie jest wystarczający powód do stwierdzenia AIMa 14:05-celownik ponownie przeskakuje na przewciwnika, gdy ten nawet w niego nie celował... (-) Gość zginął chwilę wcześniej zaraz po tym jak wbiegł długą, więc znowu nie mam pojęcia na kogo mu ten celownik przeskoczył. Skan full-auto ściany to też nie jest dowód AIMa 15:20-wychyla wcelowany modelowo + 5 sek. wcześniej widać było jak celownik skakał po rywalu (-) Tutaj to chyba jakiś błąd w czasówce, w każdym razie nie ma tu żadnego modelowego celowania. Widać jego spóźnioną reakcje 19:46-celownik przeskakuje na głowę rywala... (-) I znowu nie, najpierw jest daleko od niego, a dopiero po kompletnym wychyleniu przesuwa celownik na postać Do zbanowania.. I teraz sprawa najważniejsza... na co ustawiony jest ten jego AIM? Można go skalibrować tak żeby był ustawiony na głowę/brzuch/rękę/nogę ale każde osobno, a tutaj raz gość strzela głowe, raz w brzuch, innym razem w ogóle nie strzela bo nie zdąża?! Mocno naciągane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RóżowyJednorożec Postów: 91 Reputacja: 249 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 To nie jest aim tylko autocelowanie - MPH Leis. Zmniejsza rozrzut i można ustawić go specjalnie - wykrywalny/niewykrywalny, lecz i tak to widać. Polega na tym że ustawia się np. na brzuch a on po czasie leci na głowę, im mniej naboi się wystrzeli tym częściej będą siadały banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
( ͡° ͜ʖ ͡°) Postów: 15 Reputacja: 51 Grupa: Zbanowany Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Nie wiem które mam demko rozpisać, to wstawione przez autora tematu czy może to od vequu? hmm, rozpiszę to od vequu, jeśli można. Rozpiska znajdzie się za 10-15 minut bo jeszcze na BL mam jedno do rozpisania. //edit: To ma być demko do sprawdzenia umiejętności Blacklisted? heh, nawet laik by zauważył, że tutaj jest coś nie tak, więc trochę z doborem demka źle trafiliście. Mogę Wam wyjąć jakieś demo z BL'a dla sprawdzenia kandydatów. 2:21 3:07 Wystarczy. EDIT: - tak dla siebie sprawdzam jaką macie "wiedzę" - a Ty się nie wywyższaj, bo tak naprawdę "wiesz tyle co zjesz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^Tortilla^^ Postów: 4 Reputacja: 17 Grupa: Zbanowany Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 jak dla mnie spalony szczegolnie 3;53 widać ze patrzy przez sciane spalony skurwiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 14g 13m 37s Opublikowano 5 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zbanowany już wczoraj na serwerze. #cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi