StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgodnie z ostatnią nominacją do kolejnej edycji zaproszony został były moderator @Ghost Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Różyk czy Bunny? [O] Wiadomo, że Bunny! - odpowiedź w temacie @Ghost Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do czwartku [29.06] na zadawanie pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Online Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 26m 40s Opublikowano 22 Czerwca 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 [P] - Jak masz na imię? [P] - Daj swoją ulubioną nutę [P] - Za co mnie tak kochasz? [P] - Czemu już się tak nie uśmiechasz jak dawniej? [P] - Dlaczego przestałeś uczestniczyć w życiu maliver? [P] - Kiedy znów imprezka na Ts3? [P] - Skąd pomysł na nick GHOST? może i ja wiem ale reszta nie [P] - Rozmiar buta!? [P] - Jakie masz hobby? / Czym się interesujesz? [P] - Ulubiona gra? [P] - Ulubiony serial? [P] - Ulubiony film? [P] - Ulubiony kolor? [P] - Z kim masz najlepszy kontakt z Maliver? [P] - Kto z Maliver Ci się podoba ? [P] - Jakie masz plany na przyszłość? [P] - Ile masz lat? [P] - Ulubiona liczba? [P] - Masz rodzeństwo? [P] - Opisz nam swój ulubiony dzień. [P] - Lubisz pizze? [P] - Ile masz wzrostu? [P] - Jak masz na drugie imię? [P] - Ile ważysz? [P] - Tęsknisz za kimś? Myślę, że tyle Ci wystarczy ! 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panna Queen Postów: 51 Reputacja: 39 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Czas: 1g 13m 18s Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Musisz odpowiadać szczerze, pamiętaj! [P] Co wolisz: kino czy spacer? [P] Kiedy wyskoczymy na imprezkę? [P] Skąd dokładnie jesteś? [P] Który kolor telefonu wolisz: czarny czy szaro-czarny? ;> [P] Dlaczego jesteś taki milusi? [P] Co wolisz: frytki czy ciastka? [P] Noc czy dzień? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Co robisz gdy boli Cię głowa? [P] Lubisz tańczyć? [P] Gdybyś miał zamieszkać na bezludnej wyspie i mógłbyś zabrać tylko jedną osobę, kto byłby tą osobą? [P] Komputer czy konsola? [P] Miłość czy przyjaźń? [P] Dupcia czy piersi? [P] Wygląd czy charakter? / Maybe Someday. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 18 tys. Reputacja: 15,9 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 348d 9g 19m 28s Opublikowano 24 Czerwca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 [P] Obraziles sie kiedyś na mnie? [P] Ile razy byłeś przeze mnie smutny? [P] Zapomniałeś już o tym piwie i pójdzie to w niepamięć? [P] Dasz się namówić na zlot for me? [P] W ile dni wbijamy kałaszka?! [P] Lubisz moje marudzenie? [P] Ile my się już znamy? [P] Najśmieszniejsze wspomnienie, które przychodzi Ci do głowy jak o mnie pomyslisz? [P] Daj nutkę, którą słuchasz przy pisaniu odpowiedzi. [P] Ile posiłków dziennie sobie szamiesz? [P] Ulubione piwko? [P] Ulubiona bajka Twoja to? [P] Masz zamiar się przeprowadzić gdzieś po ukończeniu szkoły? [P] Lubisz lizaki? [P] Czego Ci brakuje na maliver? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 [P] Czy Kebab z Papui i Nowej Gwinei ma jakieś szanse na zwiększenie reputacji tego kraju, żeby Turcja mogła go od nich kupić? [P] Jeżeli Pingwiny w Różowej krainie niebieskich orangutanów pomalowanych na zielono byłyby normalne, to czy niebieskie orangutany pomalowane na zielono byłyby normalne w krainie fioletowych nosaczy sundajskich pomalowanych na biało-czerwono? [P] Gdybyś chciał wybierać między nosaczem sundajskim a Brajanem i Dżesiką, to byłby to chłopiec czy dziewczynka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 51s Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? [P] Gdy ktoś chce pogadać z tobą na ts3 to ma się Ciebie bać? [P] Jesteśmy kolegami? [P] Kogo nominujesz? [P] Nominujesz mnie? [P] Wybaczysz mi tą małą ilość pytań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 16s Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 [P] Kojarzysz mnie? [P] Będziesz kiedyś jeszcze wracał na stanowisko zielonego? [P] Masz prawko? [P] Jakie masz auto? [P] Wymarzony samochód? [P] Co o mnie sadzisz? [P] piwko czy wódka? [P] Masz swoja druga połówkę? [P] Masz kogoś na Czarnej liście z forum? [P] Pracujesz czy się uczysz? [P] Dobijemy do 100 pytań jak u Bunnego? [P] 3 wady? [P] 3 zalety? [P] Brunetka czy Blondynka? [P] CS 1.6 czy CS:GO? [P] Jaka kobieta z forum najbardziej Ci się podoba? [P] Skad pochodzisz? [P] Co powiesz na temat Reprezentacji Polski u-21? [P] Ile bierzesz na klate? [P] Dasz swoje zdjęcie z napisem Cs-Maliver.pl najlepsza siec? [P] okulary czy soczewki? [P] wakacje w Hiszpanii czy w Chorwacji? [P] Bunny czy Malina? [P] Jak tutaj sie znalazles? [P] Miales jakieś przypaly w gimnazjum? opisz jeden jeśli miales [P] Jakie plany na przyszłość? [P] Lubisz mnie? [P] Wolisz odpowiadać na pytania czy jednak je zadawać? [P] Rudy czy Gej? [P] Pilka nozna czy koszykówka? [P] kim Chciałes zostać jak byłeś jeszcze dzieckiem? [P] Z kim masz najlepszy kontakt na forum? [P] Słyszałem, ze byles na filmach na brezzers, to prawda? [P] Chipsy czy popcorn? [P] Bunny to fujara? // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 [P] Na sam początek co powiesz na mój temat mendo ? [P] Co byś zmienił na NASZYM forum? [P] Co byś zmienił na serwerach? [P] Dodałbyś jakiś serwera? Jak tak to jaki i jakby miał wyglądać? [P] Dlaczego Ghost? [P] Dlaczego chcesz (być może) zmienić nick? Odobom które przesiadują na TS, wytłumacz dlaczego, jeżeli taka opcja jest? [P] Kiedy pijem? [P] Kiedy next drunkTS? [P] Czekasz aż puścisz DOTE albo KANIKUŁY? [P] Jakaś foteczka dla mua? [P] Jak było na rowerach wodnych? Opowedz coś o tym. [P] jak tam koleżaneczka? [P] Ile masz w udzie? [P] Kiedy gramy? [P] Umiesz rzucać flesze na midzie w globalu? [P] Co powiesz o mojej akcji z famasem na longu? [P] Czy Agatka jest dziwna? [P] Nie czy, ale dlaczemu ANKAAAA!!! jest dziwna? [P] Ile piwek dziennie? [P] Będziesz na zlocie, jeżeli takowy będzie organizowany? [P] Lubisz w dupe by Fuksi? [P] Czy mam wie, że ćpiesz by Ogoki? [P] Czy masz mózg? [P] Czy stópki Ani capią? [P] What a epic shit?!?!!?!?!?!?!! [P] Biały miś [P] Chcesz więcej pytań? [P] Ok, to masz. Widziałeś Bunnyśki Agaczi? [P] Letni, Chamski Podryw czy Chwytak? [P] Biegasz? [P] Ak czy m4? [P] Chuj, banie z digla ze mną? [P] Warface rankedy za jakiś czas? [P] Globalek za jakiś czasik? [P] Top1 na modzie czy jednak nie? [P] Grasz na słuchawkach? Jak tak to na jakich? [P] Biegasz? [P] PC mater race czy kosola? [P] McDonald czy KFC? [P] Jak się czułeś po rezygnacji z modka? [P] Myślisz, że dobrze wypełniałeś fukcję moderatora? [P] Co sądzisz o nowych moderatorach? Co czułeś kiedy Ava zrezygnowała? [P] Widzisz kogoś jeszcze w roli moderatora? Powiedz dlaczego? [P] W twoim odczuciu, jak sprawują się właściele, a jak dżunior admin? To chyba na tyle. Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi