frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Typ pracy: avatarNapis: FryTa^^Wymiary: tak jak na avatar 200x200Tematyka: David VillaKolorystyka: -Dodatkowe informacje:- // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RóżowyJednorożec Postów: 91 Reputacja: 249 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 https://avatars.zapodaj.net/images/6657c4f28826.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrufka. Postów: 52 Reputacja: 55 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 46m 32s Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zupełnie nie miałem pomysłu jak to wykonać więc wyszło jak wyszło: http://s33.postimg.org/qjl4u6kfj/fryta.jpg http://s33.postimg.org/jhn77zgtr/fryta2.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Plus za chęci, ale jeszcze nie to :/ Czekam na coś innego // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Reresh // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
( ͡° ͜ʖ ͡°) Postów: 15 Reputacja: 51 Grupa: Zbanowany Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jak chcesz coś zmienić to pisz do @Mrufka. @Mrufka. ma aktualnie problemy z internetem, poprosił mnie, żebym to Ja wstawił jego pracę na forum. Pozdrawiam i uśmiech zostawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrufka. Postów: 52 Reputacja: 55 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 46m 32s Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jak chcesz coś zmienić to pisz do @Mrufka. @Mrufka. ma aktualnie problemy z internetem, poprosił mnie, żebym to Ja wstawił jego pracę na forum. Pozdrawiam i uśmiech zostawiam. 1 raz to widzę ;-; ...ale praca na bardzo wysokim poziomie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ref // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F4RC!4RZ Postów: 33 Reputacja: 82 Grupa: Użytkownik Czas: 27m 3s Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Ja nie jestem grafikiem ale znam podstawy wiec zrobilem taki http://imgur.com/2hnSYgc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Plus dla Ciebie, ale jeszcze nie to :/ Czekam na inne prace // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MR.DAFFI Postów: 1,4 tys. Reputacja: 910 Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 25d 56m 45s Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Prosze . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Plusik oczywiście, temat do zamknięcia; ( // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi