frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Przedmiot: Steam z 59grami Opis: Do sprzedania mam steama 2k3, m.in gry cs;go cs 1.6 (735h) ets2 metro2033 Dowody (screeny/zdjęcia): moge na pw Cena: do negocjacji Forma płatności: sms/psc Kontakt: pw Na steam jest 0.70 euro STEAM MA VAC BANA NA CS:GO!! // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
◦вℓα¢к σя ωнιтє◦♥ Postów: 115 Reputacja: 408 Grupa: Zbanowany Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Przedmiot: Steam z 59grami Opis: Do sprzedania mam steama 2k3, m.in gry cs;go cs 1.6 (735h) ets2 metro2033 Dowody (screeny/zdjęcia): moge na pw Cena: do negocjacji Forma płatności: sms/psc Kontakt: pw Na steam jest 0.70 euro STEAM MA VAC BANA NA CS:GO!! Banowane konto ? nwm kto ci kupi Ja bym brał ale ten Vac mi nie leży xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy Postów: 146 Reputacja: 288 Grupa: Użytkownik Czas: 9g 59m 27s Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Hmmm vac ? :/ sorki ale nie śądze że ktoś kupi :D GG:53968161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający Borówka II Postów: 5,6 tys. Reputacja: 4,1 tys. Grupa: Wspierający II Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Typer Miesiąca Czas: 182d 6g 37m 1s Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wspierający Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ile Fryta chcesz w PSC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RóżowyJednorożec Postów: 91 Reputacja: 249 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 VAC jest na cs:go nie 1.6. Wiadomo że 1.6 lepsze więc to w niczym nie przeszkadza, a jak jest na go, to w inne gry i tak można grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Hmmm vac ? :/ sorki ale nie śądze że ktoś kupi :DW resztę grę możesz grać Ile Fryta chcesz w PSC?Pisz pw, może się dogadamy )!VAC jest na cs:go nie 1.6. Wiadomo że 1.6 lepsze więc to w niczym nie przeszkadza, a jak jest na go, to w inne gry i tak można grać.Tak jest! // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Steamów w obecnej chwili się nie kupuje. Z jednego prostego powodu. Jest tyle możliwości jego odzyskania po sprzedaży, że to po prostu nabijanie się samemu w butelkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Steamów w obecnej chwili się nie kupuje. Z jednego prostego powodu. Jest tyle możliwości jego odzyskania po sprzedaży, że to po prostu nabijanie się samemu w butelkę... Konto mam 2lat około, mam drugie konto, po co miałbym je znowu odzyskać po sprzedaży? Jeśli nie pasuje coś to zapraszam na pw // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ref // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingłin! Postów: 6 Reputacja: 13 Grupa: Zbanowany Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nikt ci nie kupi Steam'a z VAC bo od razu będzie że Heat nie wiesz jak ludzie na to reagują ? to je XXI wiek Fryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zamek z powodu braku zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi