Junior Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 16g 37m 27s Opublikowano 30 Czerwca 2017 Junior Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Witam! W poprzedniej edycji wystąpiła @LALA,która nominowała @Mody [t] Mody jest z nami od 8 Maja 2017r.Redaktor: @Mrs.FuksiaraMistrz silników: @Mody [t]Cześć, w ostatnim wywiadzie zostałeś nominowany przez @LALA. Czy zechciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań? Z miłą chęcią odpowiem na wszystko Dziękuję. Na początku się przedstaw. Jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz? Mam na imię Dawid, mam 18 lat. Pochodzę z Siemianowic Śląskich. Opowiesz nam coś o swoim miejscu zamieszkania? Pewnie. Jest to miasto położone w Górnym Śląsku. Znajduje się tu dużo dyskotek. Można się wybawić. Jak w większości miast są również galerie, centra handlowe, zabytki, które warto zwiedzić, ale co ciekawe to okolica jest bardzo ładna i dużo można zwiedzić Przyjemne miasteczko z tego co piszesz. Dobrze, przejdźmy do tego gdzie się uczysz? i czy jeszcze się uczysz? Tak uczę się, uczęszczam do Szkoły Zawodowej na kierunku Mechanika Samochodów. Niestety rok jestem w plecy, ponieważ miałem złamany piszczel i nie miałem jak nadrobić całego materiału. W wolnej chwili teraz pomagam koledze w garażu przy naprawianiu aut. Dasz radę! Czym się interesujesz, jakie masz hobby? Oczywiście każdy jakoś musi. Interesuję się naprawą samochodów, skuterów oraz wszystkim innym co ma silnik. Przez jakiś czas grałem w piłkę nożną, ale później niestety nie było czasu już na to. Przez 3 lata trenowałem k1 i z miłą chęcią bym do tego wrócił. Interesujesz się motoryzacją powiadasz i naprawą, pokażesz nam swoją "bestię"? Jeśli taką oczywiście posiadasz, samochód, skuter lub inne cudeńko. No więc zdjęcie mojej furki przesyłam, niestety prawko dopiero w trakcie. Motocykl miałem, lecz sprzedałem niestety z miłości, ponieważ moja kobieta bardzo się o mnie martwiła, a ja zrobię dla Niej wszystko! Do tego mogę dodać, że w rodzince jest też maluszek, którym nawet mamuśka nie miała wstydu jeździć, zdjęcie troszkę bekowe do dodania humorku! Również jest rodzinny samochodzik, bo niestety bez takiego ani rusz ze względu na to, że mam bardzo liczną rodzinkę, łącznie 10 osób. Przy okazji opowiedziałeś nam co nieco o swojej rodzince, wiemy również, że masz kobietę także szczęścia! Jak zrodziła się pasja do "silników", jak to wszystko się zaczęło? Pasja zrodziła się już jak miałem 5 lat, tatko zabierał mnie ze sobą na garaż tutaj, już się zaczęło łapanie kluczy, odkręcanie itp. Z dalszym czasem, gdy dorastałem coraz bardziej ciągnęło mnie na garaż ze względu takiego, że nie umiałem siedzieć w domu jak mogłem pomagać. W wieku 13 lat dostałem skuter, przy którym spędziłem bardzo dużo czasu, rozbierałem, składałem na własnych próbach, błędach i nerwach, ale właśnie od tego się zaczęło, potem gdy dorastałem już do wieku nastolatka jeździłem biegówkami i tam się zaczęła zabawa, bo nie było już czyszczenia a zaczęły się tuningi przeglądania YouTube jak co zrobić i zawsze robiłem wszystko sam nie lubiłem, żeby mi ktoś pomagał, ponieważ wiedziałem, że jak zrobię sam to zrobię to dobrze. Do tego mogę też dodać, że wiedziałem kim chce zostać jak dorosnę, a teraz jak na swój wiek oceniam się na dobrego mechanika, ponieważ potrafię więcej niż nie jeden 3-klasista :v Niezła historia, widzę, że głównym tutaj Twoim wzorcem był/jest tata. Super! Masz jakieś plany na wakacje? Chciałbyś gdzieś wyjechać, coś zwiedzić? A co do planów, mam ich troszkę, pracuje całymi dniami, żeby jechać do mojej księżniczki, do Radomia odwiedzić ją i poznać się dużo lepiej, spędzić czas, o jakim marzy nie jedna osoba, mam też zamiar poznać jej rodzinkę, jak i wyjechać gdzieś na domki wypoczynkowe. Mamy wiele planów na spędzenie wolnego czasu razem i mam nadzieję, że wszystko nam się uda. Życzę udanych wakacji! Oby wszystko z Twoich planów wypaliło. Cofnijmy się do czasów, gdy byleś małym brzdącem. Miałeś swoją ulubioną bajkę/wieczorynkę? A dziękuję bardzo mam nadzieję, że takie będą. Miałem i to sporo ulubionych np. "Smerfy", "Bolek i Lolek", "Reksio", "Gumisie", ale jednak muszę przyznać, że "Smerfy" najbardziej kochałem. Podobał mi się Gargamel Smerfy to chyba wszyscy uwielbiają Jakiej muzyki słuchasz? Jaki jest Twój ulubiony artysta/zespół? Bardzo możliwe W zależności od humoru często słucham zagranicznych rapów, co nie znaczy, że Polskich wykonawców nie lubię. Z naszych artystów lubię Kaliego, Sobotę, Popka, Borutę, lecz jeżeli chodzi o dyskoteki to oczywiście tylko disco. Disco rządzi! Jak wyobrażasz sobie, Siebie za kilka lat? Ja za kilka lat wyobrażam się jako grubasek, bo lalunia jak mi będzie gotować te pyszne obiadki to inaczej niestety nie będzie :D A tak serio mam zamiar wrócić do treningów k1, wiec w przyszłości chciałbym jakoś walczyć, no i oczywiście chce mieć swój własny warsztat samochodowy. Chce być ładnym wysportowanym chłopaczkiem o nie przesadzonej masie mięśniowej, bo nie chce wyglądać jak burneika czy coś w tym stylu. Widzę o przyszłości myślisz dużo. Dobrze, a teraz powiedz nam jak zaczęła się Twoja przygoda z Cs'em? Moja przygoda wzięła się dokładnie w szkole, kiedy kolega zaprosił mnie do pogrania jak jeszcze nie miałem pojęcia, co to jest, ale jakoś zawsze interesowały mnie gry, w których się coś dzieje, a nie w których jeździ się samochodem w kółko. Niestety były to ciężkie dni jak prawdopodobnie miał je każdy (nie gram w to, bo jestem słaby itp.), ale no miałem przerwy, po których wracałem i jakoś już zostawałem na dłużej, ale nie żałuję spędzonego czasu przy tej grze, ponieważ dla mnie jest to jedna z najlepszych gier tego typu. Okej, a jak zaczęła się twoja przygoda z Maliver, również kolega Cię tutaj zaprosił? Oj na maliver trafiłem z głupoty, dokładnie po długiej przerwie pobrałem sobie Cs'a i wybierałem serwery z internetu, aż trafiłem właśnie tu. Nie potrafiłem z niego odejść, ponieważ były ogarnięte i pomocne osoby. Po kilku dniach przegranych @koks5 zaprosił mnie na forum. Po dłuższym czasie zrozumiałem, że ta sieć jest jedna z najlepszych więc zostałem i nie mam zamiaru odchodzić. To tylko mu dziękować. Skąd pomysł na nick Mody? Odpowiem krótko, ponieważ już w szkole nazywali mnie Mody ze względu na to ze mam starszych braci, wiec było stary i mody i tak już zostało. Długa historia związana z Twoim nickiem. Z tego co już wiemy jesteś adminem na DD2 podoba Ci się ta rola czy jednak wolałbyś zostać opiekunem? Tak dokładnie jestem adminem na dd2 podoba mi się dlatego właśnie chciałem nim zostać, choć niestety ostatnio sprawy mi się pokomplikowały i niestety nie mam czasu, aby pomagać oraz grać, czego bardzo żałuję i tęsknię za tym. Wydaje mi się, że bycie adminem jest dla mnie wystarczające, ponieważ opiekun ma jeszcze więcej pracy, a co się z tym wiąże potrzeba dużo czasu, którego mi właśnie brak jak wspominałem. Może w przyszłości kiedyś będę startował, ale to jeszcze nie ten moment. Jak oceniasz atmosferę panującą na Maliver? Coś byś zmienił? Atmosfera świetna dlatego właśnie tu zostałem na dłużej i nie mam zamiaru odchodzić, wiadomo zdarzają się błędy, ale to niestety jak wszędzie i tego się nie zmieni. Wydaje mi się, że nie trzeba nic zmieniać, to wszyscy tworzymy my i jest dobrze jak jest, każdy z nas jest inny i to jest super, każdy ma swoje zdanie i nie patrzy na innych. Mądre słowa. Na sam koniec szybkie pięć pytań:Drugie imię?Kamil. Ulubiony Kolor ?Niebieski. Ile masz wzrostu?184. Posiadasz jakieś zwierzątko?Pająka. Lubisz popcorn? by. @BunnyJak i Bunny tak i ja Chciałbyś kogoś nominować do następnego wywiadu czy wybór pozostawiasz Mi? Z miłą chęcią @Pyskata. O kurczę to mam wyzwanie, jeżeli się zgodzi to nie ma problemu Teraz czas na pozdrowienia. Kogo chciałbyś pozdrowić? No wszystkich z maliver, bo dzięki nim istnieje ta sieć i jest Z kim zawsze pogadać o ciężkich sytuacjach, jak i z nudów, ale szczególne pozdrowienia dla mojej księżniczki @LALA za to że wspierała mnie :* <3 Ja również pozdrawiam wszystkich maliversiaków Dziękuję za wywiad, trochę trudno było, ale wszystko dobrze się skończyło! 11 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HekToR1 Postów: 5 Reputacja: 16 Grupa: Użytkownik Czas: 31m 39s Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Mam nadzieje ze Wam z Lala sie ułoży jak planujecie, Wiec przyjedz do Radomia na obiecane piwko kiedys, to wypijemy w trojke , jezeli macie ochote. A jak nie w trójkę to odezwij sie sam ... Pozdrawiam... Radom . Wywiad ekstra . Szczescia zycze :* 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Wywiad miodzio, kolejny genialny tekst, który fajnie było czytać. Leci zasłużony + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 26s Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Oczywiście + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 27m 13s Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Maluszek spoko A tam dobrze widziałem SEATa Leona? Widać Wiejski Tuning Plusiorek za wywiad ++ Teraz juz Cie więcej poznałem 3 // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 7g 35m 56s Opublikowano 1 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Cholercia, nominacja do kolejnego wywiadu i akurat ja? Łał, zaszczyt, skoro Pan Mody mnie nie zna hihi. Co do samego wywiadu nie ma do czego się przyczepić, nie widzę większych błędów a sam w sobie jest ładny i przejrzysty. Zaskoczyłaś mnie Ania, że jednak potrafisz przeprowadzić wywiad i zadawać konkretne pytania, nie jest On za krótki długi ten wywiad a o owym użytkowniku można wiele się dowiedzieć. Oczywiście za całokształt leci "lajki" - powodzenia, oby tak dalej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekpl122 Postów: 1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 12d 19g 34m 12s Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Spoko wywiad. Spoko koleś zawsze poratuje kasą na chleb 2 JiGI1NZ_d.webp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tynkarz Postów: 92 Reputacja: 120 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 22m 31s Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Wywiad świetnie przeprowadzony i ogółem bardzo podobają mi się twoje wywiady. Ten jest 10/10 zdecydowanie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 16g 37m 27s Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi