StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgodnie z ostatnią nominacją do kolejnej edycji zaproszona została nowa duszyczka na forum @Panna Queen Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Masło czy dżem? [O] Dżemik <3 mniam!! - odpisuje @Panna Queen w nowym temacie Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do poniedziałku [10.07] na zadawanie pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,5 tys. Reputacja: 5 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 49d 15m 16s Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? [P] Masz prawko? [P] Skad pochodzisz? [P] Pierogi czy schabowy? [P] audi czy BMW? [P] Jak trafilas tutaj na forum? [P] Kiedy wspólne piwo? [P] Teatr czy Kino? // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 51s Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? [P] Znasz @Destruktor ? [P] Ulubiona liczba? [P] Ulubiony kolor? [P] Skąd pomysł na Nick? [P] Ulubiony owoc? [P] Ulubione warzywo? [P] Jak poznałeś forum? [P] Nominujesz takiego fajnego typa? Chyba ma Nick @Destruktor [P] Czemu banan to nie jabłko, a jabłko to nie banan? [P] Lubisz mnie? [P] Czemu to tylko ja? [P] Kiedy gramy na DD2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Online Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 33m 47s Opublikowano 3 Lipca 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 [P] - Za co mnie tak uwielbiasz?! [P] - Trzy najbliższe osoby z forum to..? [P] - Masz drugie imię? [P] - Ulubiony serwer? [P] - Ulubiony film? [P] - Ulubiona gra? [P] - Masz rodzeństwo? [P] - Miłość czy przyjaźń? [P] - Gdzie chciałabyś spędzić wymarzone wakacje? [P] - Pijesz, palisz? 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 [P] Gdyby Nosacz Sundajski, znany także jako Polak Rodak, znalazłby pracę w Niemczech, to reputacja Rzeczpospolitej Polskiej byłaby naruszona? [P] Jeżeli Rzeczpospolita Obojga Narodów pokonałaby Zakon Krzyżacki, zamiast robić z nich lenników, byłaby obecnie potęgą gospodarczo-polityczno-wojskową? [P] Gdyby kebab byłby najpopularniejszą potrawą w Polsce, to czy byłby w stanie zmienić losy Polski? [P] Co by się stało, gdyby Rosja została podbita przez Rzeczpospolitą Obojga Narodów? [P] Gdyby stolica nie została przeniesiona z Krakowa do Warszawy, to zostałaby do teraz stolicą czy znaleźliby sobie inne miasto na stolicę? [P] Jakbyś chciała mieć dzieci, to nazwałabyś je Brajan i Dżesika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi