vnaf. Postów: 64 Reputacja: 82 Grupa: Użytkownik Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Typ pracy: Sygnatura Napis: vnaf. Wymiary: Jak na forum Tematyka: Dowolna (najlepiej coś pod cs'a) Kolorystyka: Coś pod mojego avatara Dodatkowe informacje: Za prace daje + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Wybacz, nie miałem pomysłu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vnaf. Postów: 64 Reputacja: 82 Grupa: Użytkownik Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Bardzo fajna praca leci plusik, ale poczekam jeszcze na prace innych /edit a jeszcze jakbyś kolor napisu na zielony zmienił to kozacko by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vnaf. Postów: 64 Reputacja: 82 Grupa: Użytkownik Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Złożyłeś zlecenie na następną sygnaturę. Z tego co zauważyłem, używasz tej wykonanej przez Fakera. Zelcenie uznają jako zrealizowane. #cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi