Panna Queen Postów: 51 Reputacja: 39 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Czas: 1g 13m 18s Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 @FryTa^^ [P] Jak masz na imię?[O] Sandra [P] Ile masz lat? [O] 20 :/ [P] Masz prawko? [O] Owszem [P] Skąd pochodzisz? [O] Z najpiękniejszej krainy tysiąca jezior [czyt. Mazury] [P] Pierogi czy schabowy? [O] Jeżeli mięsko z kurczaka to schabowy. [P] audi czy BMW? [O] BMW [P] Jak trafilas tutaj na forum? [O] Przypadkowo trafiłam na serwer Ony dd2, a później dostałam zaproszenie od Modego na forum, no i skorzystałam. [P] Kiedy wspólne piwo? [O] Jak wrócę z Anglii. [P] Teatr czy Kino? [O] Zależy od repertuaru. ___@Destruktor [P] Znasz @Destruktor ? [O] Tyle o ile, z widzenia. ;p [P] Ulubiona liczba? [O] Jaszka, że 9. [P] Ulubiony kolor? [O] Black is my life. [P] Skąd pomysł na Nick? [O] Stwierdziłam kiedyś, że tylko taki będzie to mnie pasował. ;d [P] Ulubiony owoc? [O] Kiwi/banan, ciężka decyzja. ^^ [P] Ulubione warzywo? [O] Zdecydowanie brokuł. [P] Nominujesz takiego fajnego typa? Chyba ma Nick @Destruktorxd [O] Zastanowię się. ;P [P] Czemu banan to nie jabłko, a jabłko to nie banan? [O] Bo ja to Queen, a nie Fuksi. [P] Lubisz mnie? [O] Pewnie:P [P] Czemu to tylko ja? [O] To aż Ty! [P] Kiedy gramy na DD2? [O] Jak będę miała wolne! ___@Mrs.Fuksiara [P] - Za co mnie tak uwielbiasz?! [O] Za całokształt, no i uwielbiam jak się denerwujesz. [P] - Trzy najbliższe osoby z forum to..? [O] Oprócz Ciebie to myślę, że Ghost i Bunny. [P] - Masz drugie imię? [O] Owszem, Maria. ;> [P] - Ulubiony serwer? [O] Only DD2. [P] - Ulubiony film? [O] Wszystkie części Drogi bez powrotu! <3 [P] - Ulubiona gra? [O] CS/Wiedźmin, ciężko wybrać. :/ [P] - Masz rodzeństwo? [O] Tak, młodszego brata. [P] - Miłość czy przyjaźń? [O] Wole przyjaźń. [P] - Gdzie chciałabyś spędzić wymarzone wakacje? [O] Malta! [P] - Pijesz, palisz? [O] Bo bez picia to by człowiek nie przeżył, a bez palenia da rade. ____@FaQeR [P] Gdyby Nosacz Sundajski, znany także jako Polak Rodak, znalazłby pracę w Niemczech, to reputacja Rzeczpospolitej Polskiej byłaby naruszona? [O] Wątpię. [P] Jeżeli Rzeczpospolita Obojga Narodów pokonałaby Zakon Krzyżacki, zamiast robić z nich lenników, byłaby obecnie potęgą gospodarczo-polityczno-wojskową? [O] To Konrad Mazowiecki sprowadził ich do Polski, to Zakon podbił Prusy Wschodnie i część Polszy. Był jednym z największych chrześcijańskich zakonów rycerskich, działał "w dobrej sprawie", sprzeciwianie się mu nic dobrego by nie przyniosło, moim zdaniem. [P] Gdyby kebab byłby najpopularniejszą potrawą w Polsce, to czy byłby w stanie zmienić losy Polski? [O] Polska i tak jest już słynna na świecie z wielu innych powodów (niekoniecznie sławiących nasze dobre imię), więc myślę, że mogło by Nam to w jakiś sposób może pomóc. [P] Co by się stało, gdyby Rosja została podbita przez Rzeczpospolitą Obojga Narodów? [O] Zostalibyśmy nową potęgą... [P] Gdyby stolica nie została przeniesiona z Krakowa do Warszawy, to zostałaby do teraz stolicą czy znaleźliby sobie inne miasto na stolicę? [O] Polacy są pomysłowi, byli od zawsze, myślę, że znaleźliby coś innego. ;d [P] Jakbyś chciała mieć dzieci, to nazwałabyś je Brajan i Dżesika? [O] Absolutnie, swojego synka nazwę Gabriel! *-* ____ Dziękuję @Ghost za nominację! Miło było mi odpowiedzieć Wam na zadane pytania. Osoba, którą nominuje to... @Destruktor Niech chociaż jedno Twoje marzenie się spełni. 4 Maybe Someday. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 19g 6m 58s Opublikowano 11 Lipca 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Droga bez powrotu *O*! Ideolo Maria! 1 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Nice odpowiedzi Destruktor nominowany? ( ͡° ͜ʖ ͡°) to będą niezłe pytania z mojej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 19g 33m 58s Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Odpowiedzi spoko Droga Bez Powrotu 3 najlepsza plusik 1 // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Fajne odpowiedzi no i dziękuję za nominację W końcu moje marzenie się spełniło @Panna Queen kocham Cię Jako kolega 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi