BALAS Postów: 0 Reputacja: 10 Grupa: Użytkownik Czas: 52m 21s Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Nick: BALAS IP: '185.23.14.62' Serwer: CS-Maliver.pl [ONLY DD2 / ASYSTY/ MEDALE/ RANGI CS:GO/ FREE V (91.224.117.74:27395 - IP serwera) Data bana: 13 lipca 2017 (około godziny 18.20) Wycinek z konsoli: Screeny: I tu pojawia się problem, ponieważ nie zostałem zbanowany na screeny, lecz dostałem od razu permanentnego bana. Dostałem go zapewne za jedną akcje - zabiłem przeciwnika z AWP strzelając przez skrzynie. Myślę, że dużo osób może potwierdzić, że nigdy nie używałem WH lub innych tego typu rzeczy. Poza tym już raz wstawiałem SSy i byłem czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireczek Postów: 194 Reputacja: 200 Grupa: Użytkownik Czas: 8g 30m 51s Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Spoko, zajmę się demeczkiem. od 3:45 jak wszedłeś wszystko wygląda czyściutko, ogarnięte słuchawkami. z mojej perspektywy wyglądało to nieco inaczej, ale to już zbędne wywody. Konkretnie chodziło mi o akcję z 10:30, ale nie zabicie przez skrzynię. Jeśli widziałeś go wcześniej w tym miejscu ten skan był zrozumiały. W zamieszaniu musiałem nie słyszeć spadochronu, który wyraźnie słychać na demku. ten ruch w dół celownikiem na wysokość modelu mi się cholernie nie spodobał. Wcześniej wszystko właśnie wyglądało mi podobnie. Podsumowując nie ma co się doczepić. Odbanujcie chłopa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 99d 13g 31m 8s Opublikowano 13 Lipca 2017 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Zostałeś odbanowany! Zapraszamy do gry! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi