frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 27m 13s Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Typ pracy: Sygnatura Napis: FryTa^^ Wymiary: Jak na sygne Tematyka: CS,Samochody,Motory, Lech Poznań Kolorystyka: obojętna Dodatkowe informacje: Fajnie jakby napisał sobie migał // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 27m 13s Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ref // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 99d 11g 56m 12s Opublikowano 20 Lipca 2017 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Pliki użyte do robienia sygny: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Brzydkie, ale lepsze to niż nic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 27m 13s Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Każdy po plusie! Zrobi ktoś jeszcze cos? // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 27m 13s Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 refresh @ @Ogoki @FaQeR @hanq6 pomożecie? // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Brzydki czy brzydki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 27m 13s Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Dobra plusik za prace. Wystarczy CL# // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi