Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 18g 23m 12s Opublikowano 28 Lipca 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgodnie z ostatnią nominacją do kolejnej edycji zaproszony został nasz grafik: @FaQeR Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] DD2 czy 3MAPS? [O] DD2! - odpowiada @FaQeR w nowym temacie Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do piątku [04.08] na zadawanie pytań. 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytA Postów: 5,4 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Donator Dziadek Mróz Mikołajek Użytkownik Czas: 48d 18g 53m 10s Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 [P] jak masz na imię? [P] ile w bicku? [P] Ile zjesz w tydzień kebabow? [P] Mama Ci daje na te kebaby? [P] Czym się interesujesz? [P] Jak się tutaj znalazles? [P] z kim masz najlepszy kontakt na sieci? 1 // *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odjebany ... *DEAD* Hrabia Monte Christo : fryta odpalona kurwa na 1000 procent // [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. // [Gold Nova I] Turrok: fajnie odpalony jestes 😄 przez sciane nie widzac mnie dajesz mi glowe [Gold Nova I] Turrok: niezle ci celownik lata xd 'Turrok' dostal bana na '4 tygodni i 2 dni'. Powod: 'Aim' // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 [P] Ile masz lat? [P] Masz dziołchę? [P] Kogo najbardziej lubisz z sieci? [P] Ulubione danie prócz kebabów? [P] Sos ostry czy łagodny? [P] Co najbardziej lubisz w kebsach? [P] Boisz się ciemności? [P] Umiesz pływać? [P] Palisz? [P] Skąd pomysł na nick? [P] Grafik z pasji czy z przypadku? [P] Czy twoja mam wie że jesteś dziwny? [P] Lubisz mnie? <3 [P] Kogo najbardziej nienawidzisz z forum? [P] Biały czy Czarny? [P] Wolisz być adminem czy opiekunem? [P] Umiesz grać w cs'a? [P] Grasz w nogę? [P] Jesteś rasistą? [P] Ulubiony serial? [P] Śpisz ty w ogóle? [P] Wolisz noc czy dzień? [P] Pierw wsypujesz płatki czy wlewasz mleko? [P] Wolisz okrągłą czy kwadratową pizze? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 18g 23m 12s Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 [P] - Drugie imię? [P] - Ulubiona gra? [P] - Ulubiony serwer? [P] - Ulubiony kolor? [P] - Skąd zamiłowanie do kebabów? [P] - Ile jeszcze będziesz męczył biednych ludzi na SB? [P] - Lubisz mnie? [P] - Posiadasz jakieś zwierzątko? [P] - Skąd takie ciulowe suchary bierzesz? [P] - Czym się interesujesz? 1 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJeePallaside Postów: 24 Reputacja: 34 Grupa: Zbanowany Czas: 1g 52m 43s Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 [p] ile masz lat? [p] co lubisz robić w wolnym czasie ? [p] DD2 czy 3maps [p] Skąd jesteś ? [p] 2 imię a jak masz 3 to tez proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 6m 55s Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 [P] Jesteś gejem? [P] Czemu jesteś gejem? [P] Czy twoja mama wie, że jesteś gejem? [P] Czy twój tata wie, że jesteś gejem? [P] Czy twoi rodzice wiedzą, że jesteś gejem? [P] Czy twoja ciocia wie, że jesteś gejem? [P] Czy twój wujek wie, że jesteś gejem? [P] Czy twoje wujostwo wie, że jesteś gejem? [P] Czy twoja babcia wie, że jesteś gejem? [P] Czy twój dziadek wie, że jesteś gejem? [P] Czy twoje dziadostwo wie, że jesteś gejem? [P] Jesteś w końcu tym gejem czy nie? 1 "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogoki Postów: 117 Reputacja: 143 Grupa: Właściciel Serwera Czas: 1d 16g 32m 59s Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 [P] Twoja ulubiona gra ? [P] Lubisz mnie ?? [P]Co robisz w wolnym czasie ? [P] Dlaczego takie zafascynowanie w kebabach ? [P]Masz 2 imie jeżeli tak to jakie ? [P] Twój ulubiony serwer ? [P] Twoja ulubiona marka butów ? [P] Masz dziewczyne ? Pomogłem zostaw +rep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający Borówka II Postów: 5,6 tys. Reputacja: 4,1 tys. Grupa: Wspierający II Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Typer Miesiąca Czas: 182d 6g 37m 1s Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Wspierający Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Czekamy na odpwiedzi o i nominację następnej osoby. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi