Wspierający Borówka II Postów: 5,6 tys. Reputacja: 4,1 tys. Grupa: Wspierający II Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Typer Miesiąca Czas: 182d 6g 37m 1s Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Wspierający Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgodnie z ostatnią nominacją do kolejnej edycji zaproszony został nasz administrator server Only DD2: @Kapi0988 Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] DD2 czy 3MAPS? [O] DD2! - odpowiada @Kapi0988 w nowym temacie Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do soboty[12.08] na zadawanie pytań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tominter Postów: 106 Reputacja: 197 Grupa: Użytkownik Czas: 21g 59m 43s Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 [P] Dlaczego w tak młodym wieku grasz w gry tak brutalne [P] Jakieś miłe słowa o mnie [P] Pijesz alkohol? [P] Dlaczego mieszkasz 13,5 km odemnie [P] Kim chciałbyś być w przyszłości [P] Oceń każdego kto napisze ci pytania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 [P] Ile masz lat? [P] Masz dziołchę? [P] Kogo najbardziej lubisz z sieci? [P] Ulubione danie? [P] Boisz się ciemności? [P] Umiesz pływać? [P] Palisz? [P] Skąd pomysł na nick? [P] Czy twoja mama wie że jesteś dziwny? [P] Lubisz mnie? <3 [P] Kogo najbardziej nienawidzisz z forum? [P] Biały czy Czarny? [P] Wolisz być adminem czy opiekunem? [P] Umiesz grać w cs'a? [P] Jesteś rasistą? [P] Wolisz noc czy dzień? [P] Pierw wsypujesz płatki czy wlewasz mleko? [P] Wolisz okrągłą czy kwadratową pizze? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 18g 23m 12s Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 [P] Jak masz na imię? [P] Ulubiony kolor? [P] Dlaczego denerwujecie ludzi razem z @FaQeR? [P] Co chciałbyś zmienić w Maliver? [P] Jest jakaś ranga na Maliver, którą chciałbyś posiadać? [P] Kto Ci się podoba z Maliver? [P] Drugie imię? [P] Czego najbardziej się boisz? [P] Dlaczego "Kapi"? Przecież to sok [P] Marzysz o byciu pomarańczą ? :X 1 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz wiosen? [P] 7 zdań o mnie [P] Jak ci się gra ze mną na DD2? [P] Mało pytań? [P] Wybaczysz mi? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Nie chce mi się czytać pytań powyżej, więc jeśli pytania będą się powtarzać to z góry przepraszam! [ Przyznam się, że troszkę wyszukałam pytanek bo nie byłam pewna o co dokładnie Cię pytać ] [P] Gdybyś został na jeden dzień H@ (czerwonym) co byś jako pierwsze zrobił? [P] Jakbyś opisał siebie w pięciu słowach? [P] Masz drugie imię? Jeśli tak to jakie? [P] Jeśli mógłbyś w ogóle nie spać, co byś zrobił z zaoszczędzonym w ten sposób czasem? [P] Jakie zwierzę (również dzikie) chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? [P] Na wakacje wybierasz morze, góry czy miasto? [P] Wolisz kino czy oglądanie filmów we własnym domu? [P] Przeklinasz? Jeśli tak, jak często? [P] Chciałbyś umieć czytać ludziom w myślach? [P] Gdybyś miał godzinę i mógłbyś zrobić WSZYSTKO, co byś zrobił najpierw? [P] Dałam słowo, że zadam pare pytań i zadałam. Jesteś szczęśliwy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspierający Borówka II Postów: 5,6 tys. Reputacja: 4,1 tys. Grupa: Wspierający II Inne: Donator Przyjaciel Maniak CSM Typer Miesiąca Czas: 182d 6g 37m 1s Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Wspierający Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Czekamy na odpwiedzi i nominację następnej osoby. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi