Persi Postów: 1 Reputacja: 1 Grupa: Świeżak Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Server # 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 3 godzin , 59 minut i 41 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Al Bandito Blyad ッ [AMXBans] Powod : ' Croshair AWP ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.CS-Maliver.PL [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 177861357 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.24.178.172 ' [AMXBans] =============================================== Eh.. no powiem tak, nie wiem który to taki mądry admin na ONLY AWP mnie tak załatwił ale pozdrawiam go serdecznie. Popatrz demko jeśli mnie nie ma na serwerze chłopcze, i dopiero daj bana. Ktoś ma więcej skill'a bo np dłużej gra itp to od razu musi być banowany? :'D Myślę, że to już się u was nie powtórzy Pozdrawiam ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Postów: 450 Reputacja: 702 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 4g 47m 52s Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Śmieszny jesteś. Dostałeś bana od antycheata bo wykrył u ciebie celownik w awp, pro elo graczu z 200h na steam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Postów: 450 Reputacja: 702 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 4g 47m 52s Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi