[Saiyan]Goku Postów: 0 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 13s Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Nick oskarżonego:[TmOrginal]AntyVirus Steam ID / IP: STEAM_1:0:738590715 Nazwa serwera:ONLY DD2 Link do demka: http://www52.zippyshare.com/v/m4wEotHh/file.html Rodzaj wspomagacza: Leis 05 (Scrypt i WH) Rozpiska dema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyVirus Postów: 3 Reputacja: 11 Grupa: Użytkownik Czas: 46m 17s Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 No to tak, nawet oglądac demka nie potrzeba ;p Robie takie akcje codziennie, tym bardziej na awp/indie na waszej sieci, gdzie na kazdej mapie po 40-50 killi robie na graczy z topki ;p Gram już 7 lat w 1.6 gdzie mam własny team [TmOrginal] czyli gram prawie "profesjonalnie", gram w cs go 2 lata gdzie mam global elite Po takim doświadczeniu mam jakiś tam "game sense" i potrafię wyczuc przeciwnika tym bardziej na de_dust2, gdyż jestem typowym "dzieckiem dusta" ;p Jak obejrzę demko rozpiszę demko gdyż graczowi "goku" się nie chciało ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 21g 32m 21s Opublikowano 16 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Rozpiska demka przez gracza zglaszajace ma być. 24h masz na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Saiyan]Goku Postów: 0 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 13s Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 1 godzinę temu, Malinaa. napisał: Rozpiska demka przez gracza zglaszajace ma być. 24h masz na to. Gram na NSie.... I nie ma funkcji ViweDemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Godzinę temu, [Saiyan]Goku napisał: Gram na NSie.... I nie ma funkcji ViweDemo Wersja ns'owa również posiada możliwość używania tej komendy. Zainstaluj inną wersje, jak na twojej Ci nie działa. @[Saiyan]Goku osobiście demko obejrzałem i żadnego wh, ani skryptu na abh nie zauważyłem. Dobry movement, oraz gra na słuch. Nikt Ci nie broni wstawiać demka na bl.pl, ale tam też demko musisz rozpisać. Ignorantia iuris nocet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Saiyan]Goku Postów: 0 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 13s Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Dobra... Nie to nie... Wstawię demko na BLa.... Po głosowaniu jak będzie spalony to podeśle link i tyle... Bo z tego co wynika, to nawet i tak nie macie zamiar demka oglądać to po co się męczyć z pobieraniem innego CSa na jakieś 30 minut.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 21g 32m 21s Opublikowano 16 Września 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Widzę, ze nie wiesz jak to u nas działa. My również demko sprawdzamy. Czekamy na rozpiske, na bl też będziesz musiał ja dac, więc i tutaj podrzuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Saiyan]Goku Postów: 0 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 13s Opublikowano 16 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 No niestety nie 3 minuty temu, Malinaa. napisał: Widzę, ze nie wiesz jak to u nas działa. My również demko sprawdzamy. Czekamy na rozpiske, na bl też będziesz musiał ja dac, więc i tutaj podrzuc. No nie wiem gram tu dopiero z 2 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Postów: 450 Reputacja: 702 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 4g 47m 52s Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Po pierwsze - brak rozpiski. Po drugie - na BLa można zgłaszać tylko graczy steam, a podejrzany gra na NSie, więc nawet jeżeli wrzucisz temat na BL to zgłoszenie zostanie odrzucone. Po trzecie - demo tak czy siak obejrzałem. -b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi