Agaa:* Postów: 172 Reputacja: 101 Grupa: Dziewczyna Czas: 1d 19g 48m 27s Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 @Electro Shen [P] Czitowałaś kiedyś? Nie nie czitowałam i nie zamierzam @Kapi0988 [P] Byłaś kiedyś na komisariacie? Byłam na komisariacie. Byłam przesłuchiwana jako świadek zdarzenia pewnego [P] Palisz? Nie palę już od roku. Nie zamierzam wracać do tego [P] Pijesz? Piję [P] Lubisz różowy? Lubię ten kolor [P] Lubisz mnie? Lubię Ciebie, ale za dużo czasami marudzisz [P] Co Cię sprowadziło na sieć? Ogólnie trafiłam tu przez przypadek. Polubiłam tą sieć i postanowiłam zostać tu [P] Dlaczego jesteś botem? Wiem, że jestem botem, bo uczyłam się tego Kacper do Ciebie @Kopiko [P] Ile czasu trenujesz unihokej? Ogólnie trenuję 5 lat. A trenuję w soboty około 3 godzin [P] Jaki gatunek filmów preferujesz? Filmy akcji i horrorów [P] Jaki gatunek muzyki preferujesz? To Shuffle Dance, Disco Polo [P] Od którego roku życia zaczęłaś trenować? Od klasy 5 podstawówki. Wtedy miałam 11 lat [P] Cena kija i piłeczki? To tak kija kupiłam za 190 zł, a piłeczkę około 10 zł [P] Firma kija? Unihoc @Mrs.Fuksiara [P] Masz rodzeństwo? Mam dwóch braci. Młodszy ma 14 lat, a starszy ma 31 lat [P] Co lubisz robić najbardziej? Tak najbardziej lubię trenować, spać i jeść dużoo [P] Drugie imię? Katarzyna [P] Masz chłopaka/ dziewczynę? Mam chłopaka [P] Gdzie najbardziej chciałabyś pojechać? Najbardziej chciałabym pojechać na wyspy Kanaryjskie [P] Twój ulubiony serwer? Only DD2 #2 [P] Ile dziennie czasu spędzasz przy kompie? Jak mam wolny dzień to potrafię około 7 godzin siedzieć. A jak jest mało czasu to około 3 godzin [P] Ulubiony fast-food? Kebab [P] W jakie gry grasz najczęściej? Najczęściej to gram tylko w cs [P] Ile masz sexi bokserek/ spodenków!? Mam około 6 par jeszcze @FaQeR [P] Skąd pomysł na nick? Od mojego imienia [P] 4 maps czy COD MOD? Oczywiście, że Cod mod [P] Lubisz mnie czy kochasz? Raczej lubię tylko [P] Od kiedy grasz w Cs'a 1.6? Gram od dwóch lat [P] Grałaś kiedyś na aimie i wh? Nie, nie grałam [P] Kogo nominujesz do następnego Q&A? @Szaq nominuję [P] Co było pierwsze jajo czy kura? Kura [P] Komputer czy telefon? Telefon [P] Anal czy Oral? W sumie to i to [P] Którą ręką się podcierasz? Prawą [P] Byłaś gdzieś za granicą? Jak tak to w jakich krajach? Tak byłam w Czechach, Niemczech i Holandii [P] Jaki masz telefon? Lenovo B [P] Piwo czy wódka? Wódka [P] Umiesz liczyć do miliarda? Nie [P] Lubisz placki? Lubię [P] Golisz pachy? Golę [P] Golisz dupę? A co chcesz sprawdzić? Hahaha [P] Czemu woda nie jest kolorowa? Bo tak chciał Bóg [P] Czy można jeść przy jedzeniu? Tak [P] Piłaś kiedyś jedzenie? Piłam [P] Jadłaś kiedyś picie? Nie [P] Rodzice wiedzą, że jesteś gejem? Nie wiedzą [P] Jak nazywał się Mikołaj Kopernik? Mikołaj Kopernik [P] Ile nóg ma stonoga? Zależy jaki gatunek jest tej stonogi [P] Czy można pływać w wodzie? Można [P] Twój ulubiony Youtuber? Nie ma ulubionego :/ [P] Masz jakieś zwierzę? Mam psa [P] 2+2x2? 8 [P] Jaki sport lubisz najbardziej? Unihokej, ale piłka nożna też jest fajna [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? W wolnym czasie lubię zajadać coś [P] Masz dziwne nawyki? Mam, ale nie zdradzę ich haha [P] Kochasz policję? Kocham <3 [P] Cieszysz się z ilości pytań? Bardzo [P] Ulubiony rodzaj muzyki? Pop i inne takie [P] Lubisz śpiewać? Lubię [P] Twój ulubiony kolor? Fioletowy [P] Twoja ulubiona liczba? 17 [P] Ile jest dni w tygodniu? 7 [P] Czy nonsensopedia ma sens? W Twoim przypadku tak, a w moim nie [P] Lubisz bić konie? Lubię [P] Czy umiesz dotknąć nosem łokcia? Umiem [P] Jak myślisz będzie 3 wojna światowa? Nie będzie [P] Ile masz wzrostu? Dokładnie mam 161 cm [P] Wolałabyś być ślepa czy głucha? Głucha [P] Jaka jest pogoda u Ciebie? U mnie jest ciepło, lekki wiaterek. Idealnie na jakiś spacer [P] Jaką klasą grasz na CODZIE? Żadną, bo tam nie gram [P] Kto masz najbrzydzszy avatar na ***? Nie ma takiej osoby [P] Jakie jest Twoje marzenie? Moim marzeniem jest być szczęśliwą i zdrową [P] Do której klasy chodzisz? Chodzę do 1 teh [P] Jaki masz system operacyjny? Nie mam wgl [P] Zhakować Ci płytę główną? Nie musisz, bo ktoś już to zrobił Dziękuję za te oto piękne pytania Nominuję @Szaq 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 29m 35s Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 faaaaak, nie zmieniłem jednego pytania jak ktoś będzie wiedział którego, to dostanie lajka [P] 2+2x2? 8 Ktoś nie uważał na matematyce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa:* Postów: 172 Reputacja: 101 Grupa: Dziewczyna Czas: 1d 19g 48m 27s Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 5 minut temu, FaQeR napisał: faaaaak, nie zmieniłem jednego pytania jak ktoś będzie wiedział którego, to dostanie lajka [P] 2+2x2? 8 Ktoś nie uważał na matematyce Słaba z matmy jestem wiem hahaaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 20g 3m 10s Opublikowano 30 Września 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 @FaQeR[P] Kto masz najbrzydzszy avatar na ***? Ja Ci chyba bana załatwie i to solidnego, jak kopiujesz pytania to je czytaj! Ja zostawiam plusa i super odpowiedzi 1 1 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Gut Gut 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 21g 32m 27s Opublikowano 1 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Hm pytania jak i odpowiedzi czasem wydają się jakby nawiazywaly do innej sieci. A no i ta nowa matematyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa:* Postów: 172 Reputacja: 101 Grupa: Dziewczyna Czas: 1d 19g 48m 27s Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 4 godziny temu, Malinaa. napisał: Hm pytania jak i odpowiedzi czasem wydają się jakby nawiazywaly do innej sieci. A no i ta nowa matematyka! Może wydaje Ci się dlatego, że @FaQeR skopiował pytania i wrzucił. A odpowiadałam jak mi serduszko. Nie wiem czemu wydają Ci się jakby nawiązywały do innej sieci :/ A z matmą to u mnie słabo, więc nie oceniać Wolę sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelka Postów: 34 Reputacja: 25 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Czas: 35m 19s Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 P&O jak zwykle super, ale śmieszne jest to, że nie potrafisz rozwiązać działania na podstawie programu nauczania w podstawówce? Bez sensu jest sie tłumaczyć, że wolisz sport. @Agaa:* Co ma siedzenie na innych forach do matmy? To jest działanie dla dziecka z podstawówki.. XDDDD Żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaa:* Postów: 172 Reputacja: 101 Grupa: Dziewczyna Czas: 1d 19g 48m 27s Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Godzinę temu, Angelka napisał: P&O jak zwykle super, ale śmieszne jest to, że nie potrafisz rozwiązać działania na podstawie programu nauczania w podstawówce? Bez sensu jest sie tłumaczyć, że wolisz sport. No, bo wolę sport, a matma to matma nigdy nie lubiałam i nie bd lubić. A Ty zamiast po forach latać to zastałabyś na jednym w końcu Godzinę temu, Angelka napisał: P&O jak zwykle super, ale śmieszne jest to, że nie potrafisz rozwiązać działania na podstawie programu nauczania w podstawówce? Bez sensu jest sie tłumaczyć, że wolisz sport. @Agaa:* Co ma siedzenie na innych forach do matmy? To jest działanie dla dziecka z podstawówki.. XDDDD Żałosne. Podałabym kilka powodów, ale one są osobiste. Nie zamierzam się kłócić. Zajmij się sobą i swoim życiem. Nie rób już tu spamu. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi