Skocz do zawartości

- ODRZUCONE -Moja kolej.

Ireczek

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Irek

Co Cię skłoniło do napisania podania: Nic poza chęcią do działania, motywacją do częstrzego odwiedzania forum i aktywnym uczestniczeniu w życiu i rozwoju sieci. 

Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz?: Pracuję. Jak, to zapewne większość z was wie. Nie jest łatwo utrzymać się w dzisiejszych czasach. Wyścig szczurów pochłania swoje ofiary. 

Czy posiadasz konta na innych forach?: Owszem. Jednak nie sprawuję żadnych odpowiedzialnych funkcji. W razie zainteresowania moją wieloletnią pracą na innych sieciach zapraszam na pw. Z chęcią opisze stanowiska, moje doświadczenie, linki i nicki na danych sieciach.

Czy dostałeś(aś) kiedyś bana w jakiejkolwiek z sieci serwerów lub bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności): NIE

Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem? (dłuższa odpowiedz mile widziana): Z przeogromną chęcią podzielę się z wami tą wypowiedzią. Zacznę od spraw czysto technicznych. Znam budowę forum, zasady działania, i całą potrzebną obsługę od podstaw. Wiele czasu spędziłem już jako technik/opiekun forum/moderator. Nie są mi obce żadne działania moderacyjne, wymagane na tym stanowisku. 

Kolejna sprawa to regulamin. Nie jestem sztywno trzymającym się zasad służbistą. Potrafię dostosowywać regulamin do zaistniałych sytuacji. Wszystko zależy od poziomu szkodliwości dla nas wszystkich. Podstawową kwestią jest nasz ogólny wizerunek wśród użytkowników. 

Mam bardzo świerze podejście do użytkowników i ich spraw. Jeśli myślisz, że za plusa pod tym podaniem będziesz faworyzowany, zapomnij. Jesteśmy jednakowi. 

Nie omijałem szkoły szerokim łukiem. Potrafię wypowiedzieć się z kulturą, poprawnością gramatyczną i ortograficzną. (Nie musicie wytykać mi przeszłości. Potrafię być poważny, kiedy wymaga tego ode mnie dane stanowisko).

Ile dziennie możesz poświecić czasu na forum: Sprawa zależna. Na czyste siedzenie i ogarnianie czego trzeba 2-3 godziny. Na wpadanie i kontrolę co jakiś czas, nawet do 15 godzin.

Linki do 20 reklam: Znacie moje podejście dostatecznie. 

@Różyk

Tak dla informacji. To jest deklaracja na którą wynik nie ma wpływu. Jednak szanuję zdanie i jest dla mnie ważne.

• Lubię to! 2

Ja niestety... albo stety jestem na nie.
Nie lubię kandydatur w stylu "Jak dostanę rangę to się zaangażuje mocniej", a póki co tak to właśnie wygląda.
Drugą kwestią są oczywiście reklamy. Nie stosowaliśmy nigdy takiej zasady i to się nie zmieni, a Ty znowu nie dajesz żadnych podstaw do tego abyśmy nagle powiedzieli "Jemu rzeczywiście możemy darować te reklamy". Na forum moderatorami były osoby z dużo większym zaangażowaniem w jego życie i one nie szukały ustępstw w tej kwestii.

• Lubię to! 1
  • Super! 1

uANLo7e.gif                               3f6ec08cf020a.png

Jestem tego samego zdania do Róża. Na forum nie udzielasz się prawie wcale... Co prawda obiecujesz poprawę (ale to tylko gdy dostaniesz tą rangę), a to nie o to tu chodzi. Kolejna sprawa do te reklamy. Jeszcze chyba w żadnym podaniu odkąd jestem tu na forum (a jestem od samego początku) "pretendenci" pisali podanie pomijając reklamy. Przecież to jest raptem 30 minut roboty. 

sygna.png.0ebe34fdbb36feb71ea8bb4967022809.png

"Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie"

• Przyjaciel

Ja tak długo jak vequ nie jestem ale stwierdzam fakt że nawet Cię nie znam, już bardziej kapi który jest z nami bardzo krótko został w mojej pamięci, a Ty no cóż nie chciałbym aby osoba którą mało co znam została moderatorem, no i jak chłopy wyżej mówią reklamy to reklamy, wiadomo to nie działa jakoś super ale skoro tak bardzo chcesz się pokazać oraz pomóc sieci to raz mógłbyś się przemóc i zrobić te reklamy!

na nie.

• Lubię to! 1

Nie lubię wypowiadać się w podaniach na rangę którą ja posiadam bo potem są głupie komentarze do tego co napiszę.

1. Nie znam Cię zbytnio. Może właśnie dlatego, że nie licząc wczoraj tak na prawdę nic się praktycznie nie udzielałeś. Zresztą widać to po postach (80)  gdzie wymagane jest 300 :/ Patrząc na datę rejestracji mogło być o wiele lepiej.

2. Reklamy. Skoro nie masz czasu i chęci by zrobić głupie reklamy co zajmuje ok. 30-40 minut. To wątpię że będziesz miał chęci by moderować, a jak już to pewnie po krótkim czasie byś po prostu olał forum.

3. Głupie obiecanki cacanki. Skoro mówisz, że będziesz częściej odwiedzał forum itp. To czemu pierw tego nie pokażesz, a dopiero potem zaczniesz 

działać w sprawie jakiejś posady?

Ode mnie na chwilę obecną jest NIE.  Pokaż pierw, że chcesz i zasługujesz na tą rangę, a dopiero potem napisz podanie.

oanHYvt.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.