MiseQ Postów: 2 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Czas: 40m 40s Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Witam, dzisiaj około godziny 16:00 postanowiłem zakupić VIP'a na serwerze Only Awp cs 1.6 na okres 7 dni. Kosztuje on ponad 5 zł. Wysłałem 1 wiadomość aktywacyjną na numer 74624 i czekałem na kod zwrotny. Po chwili ten dotarł, wpisałem go bezbłędnie sprawdzałem 2 razy.. po tej czynności pokazała się adnotacja ( nie jest to dokładna wiadomość ) Kod jest poprawny, ale został on użyty z innego numeru telefonu. Spróbowałem ponownie, sytuacja się powtórzyła. Zwrot pięniędzy, bądź Vip na okres 2 tygodni Nick / SID na który zakupiłeś usługę: MiseQ Serwer: Serwer Only AWP Usługa (admin/slot/vip/premium/rezerwacja nicku): VIP Ilość dni usługi: 7 ID użytkownika w sklepie*: Gdzie kupiłeś usługę (sklepik/opiekun): (prawdopodobnie sklepik, bo Vipa zakupiłem poprzez serwer :d) Data złożenia zamówienia: 2017/10/02 około godziny 16:00 Opis problemu: Powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 21g 32m 21s Opublikowano 2 Października 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Na pw podaj mi kod z sms. Wtedy dodam usługę bo nie mam jej w sklepiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi